Fotbal intern

Gigi Becali e sigur că și Craiova va tăia contractele: „Mihai Rotaru nu e băiat prost să dea banii degeaba”

30.03.2020 | 20:24
Gigi Becali e sigur ca si Craiova va taia contractele Mihai Rotaru nu e baiat prost sa dea banii degeaba
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este sigur că Universitatea Craiova și CFR Cluj le va tăia salariile fotbaliștilor în perioada în care fotbalul din România este blocat din cauza pandemiei de coronavirus.

Gigi Becali e sigur că și Craiova va tăia contractele

Gigi Becali este convins că și Universitatea Craiova și CFR Cluj le vor tăia salariile fotbaliștilor din cauza pandemiei de coronavirus care s-a abătut asupra României. Patronul FCSB-ului nu crede că rivalele la titlu au puterea să le dea în continuare jucătorilor toți banii din salariu.

ADVERTISEMENT

Eu dacă eram ca Dinamo să joc în play-out îi băgam în șomaj tehnic. Cu siguranță că Craiova și CFR Cluj îi vor băga pe jucători în șomaj tehnic, că Mihai Rotaru nu e băiat prost să dea banii degeaba, că l-a dus capul să facă mulți bani.

E adevărat că străinii nu vor, dar UEFA va spune în felul următor: să se diminueze contractul până la dat de… sau se va negocia cu jucătorul dacă vrea să rămână sau să plece”, a precizat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Sunt sigur că se va relua campionatul în luna mai!”

Gigi Becali este încrezător că toate competițiile sportive din România se vor relua în luna mai: Eu sunt sigur că se va relua campionatul în luna mai că la noi coronavirusul e un fleac, noi avem Sfânta Liturghie.

Nu a comentat nimeni de la mine când le-am tăiat salariile, doar au fost situații de jucători, doi jucători, care au spus că au probleme cu ratele, dar le-am zis că le dau banii pe trei luni, nimeni nu a spus nicio vorbă, chiar am rămas surprins”.

ADVERTISEMENT

„Am teste de coronavirus că le-am cumpărat, iar toată lumea de la baza sportivă o să facă testul și o să intre în carantină, apoi jucătorii se vor antrena în grupe de câte cinci”,  a mai spus patronul FCSB-ului.