Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, gest uriaş pentru Andrea Compagno: „Nu ştiu cine mai făcea asta!”. Anunţul impresarului

Andrea Compagno e istorie la FCSB. Totuși, Gigi Becali a făcut un gest uriaș pentru atacantul italian.
09.02.2024 | 15:59
Gigi Becali gest urias pentru Andrea Compagno Nu stiu cine mai facea asta Anuntul impresarului
Gigi Becali, gest uriaş pentru Andrea Compagno: „Nu ştiu cine mai făcea asta!”. Anunţul impresarului. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a plecat de la FCSB. FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul italianului la Tianjin Tiger. Deși a intrat în dizgrația patronului, Gigi Becali a făcut un gest uriaș pentru vârful în vârstă de 27 de ani.

Gigi Becali, gest uriaș pentru Andrea Compagno. Ce a făcut patronul FCSB

„Până la urmă s-a încheiat toată telenovela Compagno. A semnat. A stat nea Vali până la 3-4 dimineața. Azi e Anul Nou chinezesc la ei și era destul de complicat dacă nu finalizam azi. Au fost două zile destul de agitate.

ADVERTISEMENT

A venit și oferta din Turcia pe care o așteptam de 2-3 săptămâni. Știți cum e. Când apare o ofertă, apare și a doua. Andrea nu a vrut să meargă în Turcia”, a declarat Florin Vulturar, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30.

Liderul din SuperLiga a obținut 120.000 de euro în schimbul lui Andrea Compagno, care, China, va câștiga nu mai puțin de 700.000 de euro! „(n.r. – oferta din Turcia era mai mare decât cea din China?) Da, da. Era undeva la 4-5 sute de mii.

ADVERTISEMENT

Nu știu cine mai făcea gesturi d-astea de caritate când avea o ofertă atât de mare, dar jucătorul și-a dorit foarte mult să meargă acolo și ales să îl dea”, a adăugat agentul FIFA.

Conform transfermarkt.com, Andrea Compagno este evaluat la 2,3 milioane de euro. „Compagno e cel mai câștigat. Nu mai contează. Dacă s-au înțeles cluburile. Nu mai contează cine a câștigat, cine a pierdut.

ADVERTISEMENT

Să fie sănătos, să meargă la noua echipă și să îi fie bine. Dacă a ales China în detrimentul Turciei înseamnă că e un salariu foarte bun”, a adăugat Vulturar.

Într-un an și jumătate cât a fost fotbalistul FCSB-ului, Andrea Compagno a îmbrăcat de 55 de ori tricoul vicecampioanei României și a marcat 20 de goluri. Odată cu plecarea sa, italianul îi lasă descoperiți pe roș-albaștri, care, acum, nu mai au în lot niciun atacant de meserie.

ADVERTISEMENT

David Miculescu, Alexandru Băluță, Luis Phelipe și Octavian Popescu sunt fotbaliștii care au mai jucat pe postul de atacant central la FCSB în acest sezon. Gigi Becali a luat decizia, iar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate numele vârfului surpriză pentru partida cu Sepsi, programată duminică, 11 februarie, de la ora 20:45.

Gigi Becali, gest uriaş pentru Andrea Compagno: „Nu ştiu cine mai făcea asta!”. Anunţul impresarului

ADVERTISEMENT