Sport

Gigi Becali i-a decis viitorul lui David Miculescu înainte de Petrolul – FCSB: „A greșit acolo”

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre evoluțiile lui David Miculescu, jucătorul pentru care a plătit 1,7 milioane de euro.
09.10.2022 | 20:03
Gigi Becali ia decis viitorul lui David Miculescu inainte de Petrolul  FCSB A gresit acolo
4 goluri în 17 meciuri a reușit David Miculescu la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

David Miculescu a avut cu Silkeborg o intervenție de K1 care a rupt echilibrul partidei, iar Gigi Becali a fost nemulțumit de evoluțiile sale.

Gigi Becali are în continuare încredere în David Miculescu: „Nu se pune problema să renunț la el. E atacant bun”

David Miculescu a reușit patru goluri la FCSB, însă evoluțiile sale au fost sub nivelul arătat la UTA. Cu toate acestea, Becali îi acordă în continuare credit.

ADVERTISEMENT

„Miculescu e atacant bun. Nu se pune problema să renunț la el. Va rămâne. A greșit acolo, se mai întâmplă, nu a fost el cel mai slab de pe teren. A vrut să ajute, mai ales că Boboc era absent”.

Gigi Becali speră că își va recupera investiția în Miculescu: „David este un tânăr care va crește foarte mult”, a declarat patronul FCSB, conform Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Laszlo Balint, antrenorul care l-a debutat în Liga, explicații pentru evoluțiile sub așteptări la FCSB: „Cred că asta îl apasă”

Laszlo Balint e de părere că jocul bun arătat de Andrei Cordea pune presiune suplimentară pe David Miculescu: „Îl are pe Cordea, care e OK, nu e chiar același profil, dar e tot stângaci, intră bine în interior, apare și la finalizare, iar acum e într-o formă excelentă. Cred că asta îl apasă. 

Crede-mă că poate deveni un jucător foarte bun, însă trebuie să-și asume concurența. Iar la FCSB concurența e acerbă pe postul de mijlocaș ofensiv dreapta, care cred eu că-i postul său”.

ADVERTISEMENT

În privința meciului din Danermarca, Balint e de părere că Miculescu a fost în nota echipei: „David a jucat în nota echipei. În general, FCSB a fost foarte slabă cu Silkeborg. Din punctul meu de vedere, Miculescu este un jucător cu potențial, însă la FCSB așteptările sunt mari. Trebuie să conștientizeze că nivelul pe care l-a arătat la UTA nu este suficient”.

Fostul său antrenor îl avertizează însă că Gigi Becali nu va avea răbdare infinită cu el: „Din păcate, acest detaliu de răbdare nu stă în picioare la un club precum FCSB. Acolo randamentul trebuie să fie imediat. Însă cred că ar trebui să aibă încredere cei de acolo în el”.

ADVERTISEMENT

Laszlo Balint i-a transmis și mai multe sfaturi jucătorului în care FCSB își pune mari speranțe: „În condiții de concurență poți progresa mult. Trebuie să se deblocheze. Cred că ar trebui să aibă parte de sprijin, însă știm bine că la FCSB așteptarea e o clepsidră cu puțin timp. Am totuși încredere în David”, a spus antrenorul pentru gsp.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,90 este cota pentru ”2 solist” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT