Sport

David Miculescu, mai util în ringul de K1 decât pe „artificialul” din Danemarca. Penalty „criminal” comis de jucătorul de 1,7 milioane de euro al FCSB-ului. Video

David Miculescu a comis un penalty de-a dreptul criminal în duelul dintre Silkeborg și FCSB, o intervenție bizară pentru jucătorul de 1.700.000 de euro.
06.10.2022 | 20:32
David Miculescu mai util in ringul de K1 decat pe artificialul din Danemarca Penalty criminal comis de jucatorul de 17 milioane de euro al FCSBului Video
David Miculescu, mai util în ringul de K1 decât pe „artificialul” din Danemarca. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbalistul venit în vară de la UTA a sărit inexplicabil cu piciorul în careu, atingându-și adversarul, iar arbitrul nu a stat prea mult pe gânduri și a dictat penalty, acordându-i și cartonașul galben lui Miculescu.

David Miculescu, mai util în ringul de K1 decât pe „artificialul” din Danemarca

David Miculescu a avut o intervenție în careu, desprinsă din luptele K1, moment în care Silkeborg a primit un penalty, transformat ulterior de către Helenius.

ADVERTISEMENT

Nu numai David Miculescu a greșit în prima repriză a meciului cu Silkeborg și Octavian Popescu a făcut o gafă imensă în minutul 2, când danezii au deschis scorul.

„Au fost surprinși de atacurile lor. Tavi Popescu greșește acolo, la al treilea gol e o pasă în spatele lui Miculescu, care alege acest procedeu de a respinge balonul.

ADVERTISEMENT

Nu s-a informat că are adversar acolo și a făcut penalty. Nu am văzut niciun lider în teren”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

VEZI VIDEO CU FAZA AICI

David Miculescu, avertizat încă de la primele meciuri pentru FCSB

David Miculescu a fost avertizat încă de la primele meciuri jucate pentru FCSB, Ilie Dumitrescu transmițându-i că trebuie să își asume mai mult pentru a deveni fotbalistul pe care Gigi Becali și-l dorește la echipă.

ADVERTISEMENT

„Miculescu ar trebui să înțeleagă că trebuie să-și asume mai mult, să intre mai mult în combinații. Trebuie să ia tricoul de lider. El are calitate, are tehnică în regim de viteză, dar trebuie să fie mai mult în joc.

Centrarea lui Olaru de la gol este senzațională. Cordea a fost extrem de activ, a fost din nou unul dintre cei mai buni de la FCSB”, spunea Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT
  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui David Miculescu, după cum arată site-ul de specialitate transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru ”2 solist” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT