Sport

Gigi Becali ia în râs sărbătoarea Rapidului: “Bagă centenarul mingea în poartă?”

Patronul lui FCSB, Gigi Becali, crede că aniversarea centenarului nu este de ajuns pentru ca Rapid să obțină titlul de campioană.
30.09.2022 | 10:04
Gigi Becali ia in ras sarbatoarea Rapidului Baga centenarul mingea in poarta
Gigi Becali vrea să domolească elanul fanilor Rapidului care visează la titlu. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Începutul foarte bun de sezon al Rapidului în SuperLiga României dă speranțe din ce în ce mai mari fanilor din Giulești că favoriții lor ar putea cuceri titlul de campioană chiar în anul în care clubul își aniversează centenarul.

Rapid visează la primul titlu după 20 de ani

Echipa lui Adrian Mutu ocupă locul al doilea în clasament, cu 24 de puncte, la fel ca și liderul Farul Constanța și, totodată, a avansat în Cupa României Betano în urma victoriei cu 3-0 de pe terenul celor de la CS Afumați.

ADVERTISEMENT

Rapid are și cea mai bună defensivă din SuperLiga, cu doar șase goluri încasate în primele 11 etape, ceea ce sporește optimismul în rândul suporterilor alb-vișinii că idolii lor ar putea readuce titlul în Giulești după o așteptare de 20 de ani.

Cu toate acestea, patronul rivalei FCSB, Gigi Becali, a ținut să taie din entuziasmul fanilor rapidiști, subliniind că împlinirea a 100 de existență nu este suficientă pentru a aduce trofeul de campioană.

ADVERTISEMENT

FCSB e la 16 puncte în spatele Rapidului

“Ce, există centenar? Aici există valoare. Ai valoare, câștigi. N-ai valoare, nu câștigi. Centenar… ce poate să facă centenarul? Vine centenarul și bagă mingea în poartă?”, a declarat Becali pentru Pro TV.

În momentul de față, echipa lui Becali, FCSB, ocupă locul 14 în SuperLiga României, la 16 puncte în urma Rapidului, dar are două meciuri mai puțin disputate.

ADVERTISEMENT

Patronul roș-albaștrilor este convins că trupa lui Nicolae Dică va recupera deficitul de puncte față de echipele aflate în zona de playoff.

FCSB joacă cu FC Argeș, iar Rapid înfruntă Chindia

Astfel, Becali crede că FCSB va ajunge în primele șase locuri din SuperLiga până la sfârșitul anului.

ADVERTISEMENT

Giuleștenii vor juca în runda a 12-a în deplasare împotriva Chindiei Târgoviște, luni seara, de la ora 21, în timp ce FCSB va primi vizita lui FC Argeș pe Arena Națională, duminică, de la ora 21:30.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 2,62 este cota pentru “1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT