Sport

Adrian Mutu răsuflă ușurat după suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Bine că a lipsit la un meci cu o echipă din Liga 3”

Rapid s-a calificat în grupele Cupei României Betano, dar Adrian Mutu a fost mai degrabă încântat de faptul că fundașul Cristi Săpunaru a primit doar un meci de suspendare.
29.09.2022 | 00:15
Adrian Mutu rasufla usurat dupa suspendarea primita de Cristi Sapunaru Bine ca a lipsit la un meci cu o echipa din Liga 3
Rapid s-a calificat în grupele Cupei României Betano, dar Adrian Mutu a fost mai degrabă încântat de faptul că fundașul Cristi Săpunaru a primit doar un meci de suspendare. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Căpitanul din Giulești a scăpat ieftin după incidentele de la întâlnirea cu FC U Craiova și și-a ispășit pedeapsa la jocul cu CS Afumați.

Suspendarea minoră primită de Cristi Săpunaru îl mulțumește pe Adrian Mutu

Faptul că apărătorul Cristi Săpunaru a primit o suspendare mică l-a făcut pe antrenorul Adrian Mutu să răsufle ușurat, mai ales că jucătorul a putut să-și efectueze pedeapsa la jocul câștigat în fața celor de la CS Afumați, scor 3-0, în play-off-ul Cupei României Betano.

ADVERTISEMENT

”Ne așteptam la suspendarea lui Săpunaru, cu toate că e o situație dificilă, dar n-avem ce face. Am fost pregătiți și mergem înainte. A fost bine că a fost suspendat la un meci contra unei echipe din Liga 3”, a declarat Mutu.

”A fost un meci ușor. Trebuia să se vadă această diferență între noi și ei, până la urmă. Mă bucur că s-a terminat cu bine. În general, sunt mulțumit de jucători, cu toate că aș fi vrut să marcăm mai mult în repriza a doua, am avut foarte multe ocazii și n-am reușit să le fructificăm.

ADVERTISEMENT

Îmi place noul format al Cupei României, e ca un turneu, e un obiectiv pentru noi. Pentru noi e foarte importantă Cupa, le-am spus jucătorilor că trebuie tratată ca atare această competiție”, a mai spus tehnicianul după victoria cu CS Afumați.

Mutu, temător înaintea meciului împotriva Chindiei

Adrian Mutu a ținut să-l laude pe mijlocașul belgian Xian Emmers, cel care se află la prima reușită în tricoul Rapidului, și a dezvăluit faptul că înlocuirea acestuia a fost făcută pur din considerente tactice.

ADVERTISEMENT

”El a intrat bine și cu Mioveni, crește, e în creștere, ne bucurăm că avem și alte opțiuni la mijlocul terenului. Și-au făcut toți datoria azi, și cei care au evoluat mai puțin. L-am schimbat din considerente tactice, nu pentru că nu mai era bine fizic.

Urmează meciul cu Chindia, trebuie să fim sănătoși. Meciul cu Chindia va fi foarte greu, am văzut duelul lor cu CSA, au o zi în plus față de noi să lucreze și va fi un joc foarte dificil”, a încheiat Mutu.

ADVERTISEMENT

Vestea bună pentru tehnicianul giuleștenilor este faptul că-l va avea la dispoziție în partida împotriva Chindiei pe căpitanul Cristi Săpunaru, care a fost făcut praf de MM Stoica, după suspendarea de un joc primită în urma ”nebuniei” din partida cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT