Sport

Gigi Becali îl amenință pe Andrea Compagno că activează al doilea contract! Reacția AFAN: “E vina jucătorului”. Update Exclusiv

Gigi Becali a vorbit despre posibila plecare al lui Andrea Compagno în această iarnă și despre șansele italianului de a mai juca la FCSB.
08.02.2024 | 12:36
Gigi Becali il ameninta pe Andrea Compagno ca activeaza al doilea contract Reactia AFAN E vina jucatorului Update Exclusiv
Gigi Becali îl amenință pe Andrea Compagno că activează al doilea contract!
ADVERTISEMENT
08-02-2024
10:51

Gigi Becali îl amenință pe Andrea Compagno că activează al doilea contract! Reacția AFAN: "E vina jucătorului"

După un conflict intern, în care Gigi Becali și Andrea Compagno nu au ajuns la un acord comun în privința transferului, finanțatorul lui FCSB anunță că ar putea să îi activeze al doilea contract italianului.

Gigi Becali îl amenință pe Compagno că ar putea să rămână încă 3 ani la formația “roș-albastră”. Astfel, italianului i s-ar bloca plecarea la vară și ar putea să rămână rezerva “de lux” a FCSB-ului.

Pe acest subiect, FANATIK a discutat cu Emilian Hulubei, șeful Asociației Fotbaliştilor Amatori și Nonamatori din România (AFAN), despre al doilea contract al lui Compagno, cu care îl amenință Becali.

“Se întâmplă așa ceva exclusiv din vina jucătorilor. Gigi Becali încearcă, dar pe ei nu îi obligă nimeni să semneze două contracte. E vina lor, a agenților, a tuturor celor care îi sfătuiesc să accepte așa ceva. Nici măcar nu cer și ei un exemplar din al doilea contract”, a declarat Emilian Hulubei în exclusivitate pentru FANATIK.

Andrea Compagno nu a făcut parte din lotul lui FCSB nici la partida cu Farul Constanța, scor 1-1, din etapa 24 a SuperLigii, fiind pus pe lista de transferuri de Gigi Becali. Chiar dacă ofertele nu au încetat să apară pentru atacantul italian, acesta are șanse mici să plece în această iarnă.

Gigi Becali, noi detalii despre situația lui Andrea Compagno

Patronul FCSB a oferit declarații despre oferta primită din China pentru atacant și care a fost motivul pentru care mutarea nu s-a concretizat. Becali a vorbit și despre perioada pe care o mai are de petrecut italianul la clubul roș-alabastru, spunând că acesta are și un al doilea contract semnat pe încă trei ani cu FCSB, lucru neregulamentar.

ADVERTISEMENT

”Au dat chinezii 100 de mii de euro și am mai primit o ofertă din turcia de 450 de mii de euro. Și el mi-a zis că vrea să plece în China. Am trimis în China, contraofertă de 200 de mii de euro. Când a auzit el, a spus că nu mai pleacă. Bine, să nu mai plece și să vină la antrenamente de mâine.

Ei spun că în vară termină contractul. Ei nu știu că dacă eu îmi pun ambiția, activez al doilea contract și îl țin pe bară. Pun al doilea contract și să vadă atunci cum e. Impresarul i-a zis lui Vali Argăseală să îi dăm drumul să nu mai cheltuim cu el până în vară. Păi stai, că nu e până în vară. El mai are încă trei ani”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Va mai juca Andrea Compagno la FCSB?

Chiar dacă Gigi Becali s-a suparat pe modul în care a procedat impresarul lui Compagno, latifundiarul din Pipera dorește să îl vadă pe atacant din nou în teren și speră să o ajute pe FCSB să câștige titlul anul acesta.

”O să îl luăm în calcul și pentru meciuri, i-am zis și lui Meme. Îl am pe Compagno, e jucătorul meu, îi dau salariu. Dacă nu am atacant la echipă, o să joace. Să se antreneze și să îl vedem la joc”, a mai declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu: ”Becali l-a distrus pe Compagno”

Adrian Mititelu este supărat pe modul cum s-a comportat Gigi Becali cu Andrea Compagno și a mărturist că nu va mai transfera jucători la FCSB.

”Compagno e un fotbalist de mare valoare, foarte serios. El merită să îl ții în echipă. Becali l-a distrus. De asta nu îi mai dau niciun jucător. Omul în viață, când are necazuri, mai trece peste, dar acum nu. Poate îl dădeam pe Compagno direct în afară, dar aveam atunci nevoie de bani urgent.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău, e un băiat foarte serios. Eu am doi jucători importanți acolo, Jibril și Blănuță, ar însemna să nu mai joace ei dacă vine el. Compagno va ajunge la echipe mult mai mari decât FCSB. Rămâne liber de contract acum, în vară, nu se întoarce la noi, el va merge înainte, nu dă înapoi”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT