Sport

Gigi Becali, impresionat de suporteri după FCSB – Dunajska Streda 1-0: „Începem să fim ca pe vremuri!”. Ce jucător l-a dezamăgit

Gigi Becali a vorbit după calificarea FCSB-ului în fața lui Dunajska Streda, scor 2-0 la general, fiind impresionat de publicul venit în număr mare pe stadion.
11.08.2022 | 22:44
Gigi Becali impresionat de suporteri dupa FCSB  Dunajska Streda 10 Incepem sa fim ca pe vremuri Ce jucator la dezamagit
Gigi Becali, impresionat de suporteri după FCSB - Dunajska Streda. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României l-a evidențiat pe Bogdan Rusu, dar a fost dezamăgit de Octavian Popescu, de la care se așteaptă la mai mult.

Gigi Becali, impresionat de suporteri după FCSB – Dunajska Streda

Gigi Becali a fost impresionat de suporterii veniți în număr mare pe Arena Națională pentru a o vedea pe FCSB împotriva Dunajskei Streda. Mai exact 40.457 de fani ai „roș-albaștrilor” au fost prezenți pe stadion:

ADVERTISEMENT

„Pe mine mă impresionează cel mai mult publicul ăsta, începem să fim ca pe vremuri. Nici nu suntem într-o fază avansată, e frumos. Eu o să vin la meciuri, numai dacă jucăm în grupe, să fie fără emoții.

Parcă ar fi trebuit mai multe goluri, așa trebuia. Dar ne-a fost de ajuns. N-au jucat nimic, au avut bara aia și cam atât. Rusu m-a impresionat în seara asta, de la Tavi Popescu mă aștept la mai mult și Dawa, care… pe-aici nu se trece”.

ADVERTISEMENT

„Asta e o echipă slabă, nu trebuie să ne luăm după asta. Am rămas surprins de calificarea Craiovei. Îmi dau seama abia acum cât de mult contează antrenorul.

Știam că e important antrenorul, dar așa ceva, așa clară diferența? E clar calificarea lui Mirel Rădoi, e talentul lui de antrenor. Îl felicit pe Mirel Rădoi! Înseamnă că era slab antrenorul dinainte, cu tot respectul pentru Balint”, a mai spus Gigi Becali, la TV ProArena.

ADVERTISEMENT

„Nu o știu pe Viking, dar trebuie să ne calificăm!”

Gigi Becali a continuat și a vorbit despre accidentarea lui David Miculescu, despre Malcom Edjouma, dar și despre următorul meci european al FCSB-ului cu Viking Stavanger:

„Miculescu s-a accidentat când a fost călcat la marginea terenului, cred că e ceva la degete. Edjouma e talentat, a crescut în joc, nu mai face greșeli, iar echipa va crește și Dawa și Tamm.

ADVERTISEMENT

M-a impresionat Rusu pentru că e foarte greu să dai așa din poziția aia. A fost bine că n-a mai fost nevoie să-l băgăm pe Coman să riscăm cu el, nu mai aveam de ce”.

„Nu cunosc echipa (N.r – Viking Stavanger), dar emoții mari n-ar trebui să avem, eu cred că ar trebui să ne calificăm!”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,47 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Chindia Târgoviște. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT