Sport

Gigi Becali jubilează înainte de CFR Cluj – FCSB: „Nu mai e o echipă puternică. Posibil să fim pe primul loc de Paști”. Cine e noul său preferat

Gigi Becali și-a recăpătat optimismul. Finanțatorul FCSB crede din nou în titlu, după ce echipa sa a învins-o cu 4-0 pe FC Voluntari, iar U Craiova a trecut de CFR Cluj cu 3-2.
12.04.2022 | 12:18
Gigi Becali jubileaza inainte de CFR Cluj  FCSB Nu mai e o echipa puternica Posibil sa fim pe primul loc de Pasti Cine e noul sau preferat
Gigi Becali, optimism la cote maxime înainte de CFR Cluj - FCSB: „Nu mai e o echipă puternică. Posibil să fim pe primul loc de Paște”. Cine e noul său preferat. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Duminică, 17 aprilie, de la ora 20:30, se va juca meciul sezonului în Casa Pariurilor Liga 1. CFR Cluj primește vizita lui FCSB, în derby-ul etapei a cincea din play-off. În cazul unui succes, roș-albaștrii se pot apropia la două puncte de lider și, astfel, lupta la titlu ar fi relansată.

Gigi Becali crede în titlu! Elogii pentru Darius Olaru, după FCSB – FC Voluntari 4-0

Gigi Becali e sigur că FCSB poate să câștige în Gruia și chiar să ia titlul în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, mai ales după ce a văzut desfășurarea meciurilor din acest campionat, când FCSB a câștigat multe puncte în prelungiri, iar CFR Cluj a pierdut puncte după minutul 90.

ADVERTISEMENT

„Pare că Domnul vrea ca noi să câștigăm campionatul. De când sunt în fotbal nu am văzut atâtea goluri după minutul 90. 

Dar trebuie să câștigăm cu CFR Cluj. Tot ce vorbim se poate spulbera dacă nu câștigăm cu CFR. E posibil ca de Paști să fim pe locul 1. Îi batem noi și FC Voluntari și suntem pe locul 1. Domnul a făcut totul. El a făcut mingea, gazonul și tot.

ADVERTISEMENT

Ce înseamnă un gol pentru el? Eu spuneam că CFR Cluj este o echipă puternică. Dar, din ce văd, nu mai e foarte puternică. E doar puternică prin experiența jucătorilor. Dar ei nu au forță și putere pentru a face presing. Ei fac doar 10-15 minute presing și după se retrag.

Dar trebuie să vorbim și despre arbitraj. Dacă vine Kovacs care zice «De ce să dau galben? Las CFR-ul să joace tare». Eu nu mă tem nici de Kovacs. Nu mai sunt blaturi la arbitrii, ci doar simpatii”, a declarat Gigi Becali la ProArena.

ADVERTISEMENT

Gruia, teren minat pentru roș-albaștri. Ultima victorie a coincis cu ultimul titlu

În ultimii ani, deplasările în Gruia au fost de coșmar pentru FCSB. Roș-albaștrii nu au mai câștigat pe terenul lui CFR Cluj din 10 august 2014, scor 1-0, golul victoriei fiind marcat de Cristi Tănase. Partida a avut loc în sezonul 2014-2015, ultimul în care echipa lui Gigi Becali a reușit să câștige titlul.

„În urmă cu două săptămâni spuneam că cel mai bun e Tavi Popescu. Acum spun că e Olaru. Cu el în echipă nu poți să pierzi. Dacă îi ai pe Olaru, Popescu și Tănase e de ajuns să câștigi campionatul. Ai trei jucători de valoare”, a adăugat finanțatorul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,30 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: