Sport

Gigi Becali l-a transferat pe „Demba Ba” la FCSB! A anunțat de acum echipa de start la meciul cu UTA

Gigi Becali l-a poreclit „Demba Ba” pe unul dintre jucătorii de la FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” a anunțat echipa de start cu UTA Arad cu 4 zile înaintea meciului.
19.01.2024 | 12:16
Gigi Becali la transferat pe Demba Ba la FCSB A anuntat de acum echipa de start la meciul cu UTA
Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului cu 4 zile înaintea meciului cu UTA Arad. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a pus stop transferurilor la FCSB în această iarnă. Patronul liderului din SuperLiga a explicat care va fi strategia în zona de mijloc a echipei, care a devenit aglomerată după mutările oficializate de vicecampioana României în actuala perioadă de mercato.

Gigi Becali l-a transferat pe „Demba Ba” la FCSB!

FCSB a transferat 3 fotbaliști în perioada de mercato din iarnă: Luis Phelipe, Baba Alhassan și Nana Antwi. Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Lixandru va fi folosit titular la mijloc împotriva „echipelor grele”, în timp ce Baba Alhassan va intra pe teren titular contra „echipelor mici”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gigi Becali i-a oferit o poreclă inedită lui Baba Alhassan. Latifundiarul din Pipera l-a numit „Demba Ba” pe fostul jucător al lui Hermannstadt. Demba Ba este nimeni altul decât fostul mare atacant de la Chelsea.

„Transferuri? Nu mă mai interesează nimic, și așa avem prea mulți jucători valoroși și nu știm cum să-i așezăm. Am stabilit ca atunci când jucăm cu echipe mai mici să joace «Demba Ba». Baba Alhassan, da. 

ADVERTISEMENT

El va juca, e mai direct pe poartă, mai pe atac. Lixandru va juca cu echipele mai puternice, e mai bun în apărare. Nu știu, așa au stabilit ei (n.r. – cei din staff).

Dar voi stabili eu, vă dați seama (n.r. – râde). E posibil să le agreez hotărârea. Stați să-l văd, că eu l-am adus pe Baba Alhassan”, a declarat Gigi Becali la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat de acum echipa de start la meciul cu UTA

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și a anunțat echipa de start a FCSB-ului cu 4 zile înainte de prima etapă a SuperLigii din 2024, în care vicecampioana o înfruntă pe UTA Arad. Patronul a fost provocat de cei de la Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal.

Aceștia i-au cerut explicații lui Gigi Becali după ce patronul a dezvăluit, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGAi-a zis primul „11” al FCSB-ului lui Adrian Mititelu înainte de meciul de cupă câștigat de FC U Craiova cu 2-0.

ADVERTISEMENT

„Eu spun că Luis Phelipe e mult mai bun decât Tavi. Acum (n.r. – cu UTA) va juca el în dreapta, Tavi în stânga și Băluță atacant. Mai jos, Baba, Șut și Olaru. Ngezana cu Dawa, Radunovic și cu Crețu. Gata, am spus echipa”, a susținut Becali.

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu UTA Arad anunțată de Becali:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut, Alhassan – Luis Phelipe, Alex Băluță, Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.55 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB - UTA Arad