Sport

Gigi Becali, laude pentru Edi Iordănescu: „E mai bun de 100 de ori decât Boloni!”

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB-ului, a făcut o comparație între Edi Iordănescu (43 de ani), noul selecționer al naționalei României, și Ladislau Boloni (68 de ani).
28.01.2022 | 13:47
Gigi Becali laude pentru Edi Iordanescu E mai bun de 100 de ori decat Boloni
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României, după ce negocierile dintre FRF și Ladislau Boloni au eșuat.

Gigi Becali, laude pentru Edi Iordănescu

Gigi Becali a vorbit la superlativ despre Edi Iordănescu, susținând că este un antrenor mai bun decât Ladislau Boloni.

ADVERTISEMENT

„Părerea mea e că Edi e mai bun de 100 de ori decât Boloni. Îl știu că muncește de înnebunește, dar și ca tehnică. O să vedeți voi acum. O avea ăla experiență, dar Edi cunoaște mult fotbal, Edi cunoaște jucătorii din România.

Singurul lucru la care s-ar putea să fie puțin deficitar este relația cu jucătorii, dragostea aia, trebuie să lucreze puțin aici. Nu știu dacă va putea să facă o comuniune. Părerea mea e că va fi mai bun decât Boloni.

ADVERTISEMENT

Nu are rost să discutăm acum trecutul, la FCSB. E diferență între a fi apropiat și a îmbina o dragoste între antrenor și jucători”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Gigi Becali, despre interesul pentru Fernando Varela

Gigi Becali susține că îl dorește pe Fernando Varela la FCSB și că i-a transmis lui Mihai Stoica să se intereseze despre situația sa. Însă, managerul general de la FCSB nu i-a dat nicio veste despre discuțiile cu Varela.

ADVERTISEMENT

„Nu m-a interesat, eu nu știu așa ceva. A fost discuția aia, l-am auzit eu pe Rotaru că a spus că a negociat cu el și că nu a putut să îl ia. Eu am intervenit, i-am zis lui MM: «Băi, vezi care e treaba, dacă nu merge la ei, poate la noi vine!».

Nu mi-a mai dat MM niciun răspuns în acest sens”, a mai spus Gigi Becali.

Fernando Varela a mai evoluat pentru FCSB, în perioada 2013-2016.

Gigi Becali nu se poate atinge de Billel Omrani

Finanțatorul FCSB-ului spune că a încercat să-l aducă l-a echipa sa pe Billel Omrani, actualul atacant de la CFR Cluj. Însă, jucătorul nu a acceptat oferta bucureștenilor.

ADVERTISEMENT

Totodată, Gigi Becali este convins că Omrani nu-și va prelungi contractul cu CFR Cluj, care urmează să expire în vară.

„Nu vine Omrani, am vrut să îl iau, l-am văzut că e cel mai bun acum 3 ani, au fost discuții, certuri. Omrani nu mai vine el, de ce nu semnează?

Crezi că el e atât de idiot, chiar dacă ar fi, o să fie impresarul să îi spună să rămână liber, păi tu oricum faci un milion, păi liber îl împarți la salariu. 

De ce să semnezi cu FCSB sau CFR când mergi în Turcia sau Arabia, iei 500.000 de euro la semnătură, plus salariu încă 800.000 de euro.

Dacă ai putea lua la semnătură 500.000 și încă jumătate, ce, el nu are minte? E maimuță? Ce, nu e vorba de așa ceva? El poate să ia 500.000 în vară și stă să se uite la FCSB sau CFR?!

Ai vrea 40.000 pe lună, 500.000 pe ani și doar la semnătură să iei 500.000 și salariu de 800.000 de euro pe an. El tot așa face. Și dacă era prost, tot îl ducea mintea la asta. Valoarea lui ar fi cam de 3 milioane”, a adăugat Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,93 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT