Sport

Gigi Becali lovește în Marcel Ciolacu după proiectul de lege al lui Vasile Dîncu: „Am avut încredere în el. Toate sunt de-a-ndoaselea”

Gigi Becali (64 de ani) a lansat un nou atac împotriva Armatei și se ia și de Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților.
13.04.2023 | 14:25
Gigi Becali loveste in Marcel Ciolacu dupa proiectul de lege al lui Vasile Dincu Am avut incredere in el Toate sunt deandoaselea
Gigi Becali a jucat ultima oară în Ghencea în 2013. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e extrem de dezamăgit de Marcel Ciolacu, după ce i-a promis că FCSB va juca în Ghencea, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Patronul FCSB, declarații înainte de meciul decisiv cu Farul.

Gigi Becali îl contrazice pe Marius Lăcătuș: „Încă dorim să jucăm în Ghencea”

Patronul FCSB îl contrazice pe Marius Lăcătuș și vrea în continuare FCSB în casa CSA Steaua București: „Păi cum să se împartă Ghencea? 31.000? 29.000 cu 2.000. N-aveți cum să-i vedeți niciodată. Încă dorim să jucăm în Ghencea, da. Dar toate sunt de-a-ndoaselea în România”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a „înțepat” și pe Marcel Ciolacu, care a dat o lege prin care FCSB ar putea închiria legal arena din Ghencea: „A dat și lege Ciolacu, a promis. Am avut încredere în el, dar văd că nu a făcut. Zice că a dat Lege, dar că nu se respectă. Toate sunt de-a-ndoaselea. Nu mă mai uimește asta, nu mă mai enervează. Asta e situația”.

Omul de afaceri nu i-a uitat nici pe cei din Armată și a contraatacat dur: „Dai zeci de milioane și după zeci de ani zici că: Aaaa, a furat-o! Bă, nebunilor! Au semnat zece generali, miniștri, colonei de armată! Cum?! Dacă am furat-o de ce nu e penal?!

ADVERTISEMENT

Și le-am plătit și chirie. M-a costat impozit la stat că era asociație, vreo două milioane de euro numai impozitul pe clădire! Nu chiar, impozite la stat”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali vrea să meargă în cantonament înainte de FCSB – Farul: „E posibil, contează foarte mult încurajarea”

Gigi Becali a fost chemat la echipă de Risto Radunovic, unul dintre căpitani, iar patronul FCSB a reacționat: „E posibil să merg (n.r. în cantonament), contează foarte mult încurajarea, eu o să le spun că sunt cei mai buni, cum le spune Gică, că așa le spune Gică, mă iau și eu după Gică, mă iau după specialist, nu?”.

ADVERTISEMENT

Becali nici măcar nu se gândește la o înfrângere în meciul cu finul său: „Păi dacă nu batem, nici nu vreau, nici ipotetic nu iau în calcul să pierdem meciul. Un egal, mai ești în cărți. Dacă câștigăm meciul, deja trebuie să ne lăsăți să ne pregătim de Liga Campionilor”.

În continuare, echipa lui Dan Petrescu e văzută drept principala favorită la titlu: „Nu, cred că cea mai puternică CFR-ul este”. În privința jucătorilor accidentați, Gigi Becali a anunțat două reveniri pentru meciul cu Farul: „Da, și Edjouma, și Tavi Popescu, vor juca, da”.

ADVERTISEMENT

Derby-ul etapei a patra din play-off-ul SuperLiga, FCSB – Farul, se dispută luni, 17 aprilie, în a doua zi de Paște, de la ora 20:30. Echipa lui Gică Hagi are cinci puncte peste FCSB înainte de meciul direct de pe Arena Națională.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,28 este cota pentru „1X” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT