Sport

Marius Lăcătuș, mesaj dur pentru Gigi Becali și FCSB: „Cât tupeu să ai? Pleci cum ai plecat și spui că meriți să joci în Ghencea?”

Marius Lăcătuș a transmis un mesaj extrem de acid lui Gigi Becali. „Fiara” îi readuce aminte dezastrul pe care l-a lăsat în Ghencea când a mutat echipa.
11.04.2023 | 18:15
Marius Lacatus mesaj dur pentru Gigi Becali si FCSB Cat tupeu sa ai Pleci cum ai plecat si spui ca meriti sa joci in Ghencea
Marius Lăcătuș a lucrat cu Gigi Becali în 3 rânduri la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș este mărul discordiei între FCSB și CSA Steaua București. Fostul antrenor al Stelei și al FCSB și-a exprimat însă în nenumărate rânduri susținerea pentru echipa Armatei.

Marius Lăcătuș nu îl iartă pe Gigi Becali: „Nu pot să trec cu vederea modul în care FCSB a plecat din Ghencea”

Legenda Stelei le răspunde celor care sunt nemulțumiți că  FCSB nu își poate disputa meciurile în Ghencea: „Ce mă deranjează cel mai mult e că se discută despre faptul că FCSB ar merita pe undeva să joace în Ghencea. Se spune «Stadionul e făcut din banii noștri și trebuie să jucăm acolo». Deja mă ia cu călduri când aud asta. De ce?”, a fost reacția nervoasă a lui Marius Lăcătuș în cadrul emisiunii „Națiunea Stelistă”.

ADVERTISEMENT

Lăcătuș nu înțelege de ce FCSB nu încearcă să joace și pe alte stadioane: „Din bani publici s-au făcut și stadioanele din Giulești și Arcul de Triumf, dar și Arena Națională. Mai sunt alte trei stadioane în București pe care ar putea să joace. Nu înseamnă că trebuie să i se pună pe tavă cuiva un stadion pentru că a fost făcut din bani publici. «Poftiți și jucați». Eu nu sunt de acord”.

Fostul mare fotbalist al Stelei care tocmai a împlinit 59 de ani a fost apostrofat de ziua lui de naștere de fanii FCSB pentru că susține CSA Steaua, iar Lăcătuș nu a rămas dator și i-a dat replica și lui Gigi Becali: „Și nici nu pot să trec cu vederea modul în care FCSB a plecat din Ghencea. Nu vorbesc de datorii, nu stăpânesc asta. Mă refer la comportamentul pe care l-a avut o anumită persoană (n.r- Gigi Becali), care spunea «Nu mă mai întorc aici în viața mea»”, a mai declarat Lăcătuș.

ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș, mesaj pentru patronul FCSB: „Cred că și-a dat seama că nu are șanse”

Marius Lăcătuș îl acuză pe Gigi Becali că a făcut prăpăd când a plecat din Ghencea: „A tăiat tribunele de la un teren, spunea că ia gardul, că taie nocturna. Cât tupeu să ai? Pleci cum ai plecat și spui că meriți să joci în Ghencea?”.

Fostul colaborator al lui Gigi Becali e convins că omul de afaceri e conștient că nu există șanse să revină pe stadionul Stelei: „Eu am văzut că a spus că nu vrea în Ghencea. Cred că și-a dat seama că nu are șanse deocamdată. Dacă joacă, e treaba celor de la FCSB. Chiar nu mă interesează. Ar putea să joace pe alte stadioane și ar fi mai bine pentru FCSB”.

ADVERTISEMENT

Critici pentru CSA Steaua București: „Dacă ministerul și conducerea clubului se implicau mai mult în acest fenomen se găseau oameni dispuși să investească”

Marius Lăcătuș e nemulțumit că Steaua nu are dreptul să promoveze și trage un semnal de alarmă: „Mi-aș fi dorit să se întâmple lucrul ăsta, dar, din păcate, văd că el stagnează. Nu s-au găsit modalitățile prin care această echipă să aibă drept de promovare. Eu cred că dacă ministerul și conducerea clubului se implicau mai mult în acest fenomen se găseau oameni dispuși să ajute echipa, să investească în echipă, să fie alături de echipă. Adică puteai să găsești obiective mai îndrăznețe. Atâta timp cât stăm, iată, al doilea an în Liga 2 și fără drept de promovare sigur înseamnă că lucrurile nu merg pe drumul cel bun”.

În cazul în care această problemă nu se va rezolva, Steaua riscă să piardă și mai mulți suporteri, mai crede Lăcătuș: „Și sper ca aceste lucruri să se rezolve cât se poate de repede, măcar ca în al treilea an această echipă să aibă drept de promovare. Dacă nu, cred că și suporterii ajung în situația în care, deși n-ar trebui, să mai facă pași înapoi. Și se vede asta prin prezența lor la stadion, adică numărul suporterilor la meciurile Stelei de acasă este destul de redus, în comparație cu ce așteptări erau vizavi de suporterii care veneau la meciurile echipei cred că și în Liga a 4-a, la un moment dat. Veneau mai mulți suporteri decât vin acum, în Liga a 2-a.

ADVERTISEMENT

Dacă lucrurile se mișcă în sensul pozitiv, cred că suporterii vor veni din nou la stadion, vor fi din nou alături de echipă, vor încuraja echipa și sigură că obiectivele vor fi cu totul și cu totul altele decât cele care sunt acum, în care practic îți asiguri play-off-ul ca să nu retrogradezi, eventual, să nu ajungi în situația să nu te bați la retrogradare”.

ADVERTISEMENT