Fotbal intern

Gigi Becali n-a vrut ca Eduard Stăncioiu să plece de la FCSB. “N-am hotărât eu!”

31.08.2018 | 18:37
Gigi Becali na vrut ca Eduard Stancioiu sa plece de la FCSB Nam hotarat eu

Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, susţine că n-a vrut ca Eduard Stăncioiu să plece de la FCSB, iar acesta a lăsat să se înţeleagă că Nicolae Dică şi Meme Stoica au fost cei care au decis ca portarul care a semnat în urmă cu o săptămână cu CS U Craiova să plece de la gruparea “roş-albastră”.

Gigi Becali nu a uitat nici de erorile lui Andrei Vlad din meciul FCSB – Rapid Viena, scor 2-1, din manşa a doua a play-off-ul Europa League. Latifundiarul din Pipera este de părere că gruparea pregătită de Nicolae Dică a ratat calificarea în grupe din cauza portarului în vârstă de 19 ani. Patronul FCSB-ului a dezvăluit cum şi-ar fi dorit ca fostul jucător de la CS U Craiova să joace în meciul decisiv cu Rapid Viena.

Gigi Becali n-a vrut ca Eduard Stăncioiu să plece de la FCSB

“Nu eu am hotărât ca Stăncioiu să plece. I-am întrebat pe ei cum doresc să facem, aşa am făcut. Ei zic că au luat o hotărâre bună. Au spus că nu are rost să îl ţinem pe Stăncioiu şi ăsta (n.r. Andrei Vlad) să fie al doilea pentru a-i da încredere. O să merg sâmbătă la echipă şi o să vorbesc cu ei, o să le spun ce au de făcut. Nu încerca să ascunzi emoţia pentru că aşa greşeşti. Nu mai face actorie în poartă. El a încercat de două ori să îşi ascundă emoţiile A făcut pe Maradona, trebuia să dea direct în minge. Trebuia să intre mai hotărât. O să îi spun să facă asta. El ne-a pierdut calificarea, dar asta e. Are un psihic slab”, a spus Gigi Becali la o emisiune de sport.

Florin Tănase rămâne fără banderolă

Andrei Vlad nu a fost singurul jucător din lotul FCSB-ului criticat de Gigi Becali. Patronul vicecampioanei României nu l-a iertat nici pe Florin Tănase şi este hotărât să-i ia mijlocaşului ofensiv banderola de căpitan. Latifundiarul din Pipera susţine că Bogdan Planic, fundaşul transferat de la Vojvodina Novi Sad cu 400.000 de euro, o să fie noul căpitan al FCSB-ului.

Schimbări majore la FCSB

Mai mult, Gigi Becali a anunţat că la FCSB vor exista mai multe schimbări. Astfel, patronul FCSB-ului e hotărât să îi transmită lui Nicolae Dică să aleagă cei mai buni 11 jucători şi să cristalizeze un prim 11 pe care să-l folosească în meciurile pe care vicecampioana României le mai are de disputat în sezonul 2018 – 2019. Acesta nu mai este hotărât să se bazeze pe serviciile lui Dennis Man, Olimpiu Moruţan, Florinel Coman şi Florin Tănase dacă aceştia nu vor da randament 100%.

Gigi renunţă la Kamer Qaka

În legătură cu jucătorii care vor pleca de la FCSB, Gigi Becali a dezvăluit că a ajuns la un acord cu CSM Poli Iaşi pentru transferul lui Kamer Qaka, dar că mijlocaşul albanez a refuzat să plece la formaţia pregătită de Flavius Stoican. Astfel, acesta o să fie scos de pe lista “roş-albaştrilor”. Alt fotbalist care ar urma să se despartă de FCSB este Antonio Jakolis. Gigi Becali a stabilit câţi bani doreşte pentru croatul în vârstă de 26 de ani şi o echipă din grupele Europa League e pe urmele fotbalistului.