Sport

Gigi Becali, noi ordine pentru Nicolae Dică: “Omrani și Compagno trebuie să fie amândoi titulari!”

Patronul lui FCSB, Gigi Becali, este optimist că echipa lui va urca în zona playoff-ului din SuperLiga României și a confirmat că postul lui Nicolae Dică nu e în pericol.
19.09.2022 | 11:47
Gigi Becali noi ordine pentru Nicolae Dica Omrani si Compagno trebuie sa fie amandoi titulari
Patronul lui FCSB, Gigi Becali, are noi ordine pentru antrenorul Nicolae Dică. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Deși FCSB se află în zona minată a clasamentului din SuperLiga României, după ce a obținut doar un succes în actualul sezon, patronul Gigi Becali nu și-a pierdut optimismul și este convins că echipa lui poate ajunge în zona de playoff.

Gigi Becali: “Nu am legat trei pase”

“Am încredere că își va reveni echipa, o să ne axăm mai mult pe campionat. Să câștigăm 6-7 meciuri la rând în campionat. O să ne revenim. O să vină si Omrani, o să se închege și echipa mai bine. Noi avem treabă cu Petrolul, Sepsi si UTA. Nu-i mai putem ajunge pe Hermannstadt. Au 22 de puncte și un meci în minus și o să țin cu ei în meciul ăla, cu CFR. Nu poți să mai ajungi echipele de pe locurile 1, 2 si 3″, a declarat Becali într-o emisiune de la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul roș-albaștrilor a numit și principalii vinovați pentru eșecul de aseară de pe terenul lui CS U Craiova, scor 1-2.

“Golurile pe care le-am luat sunt din vina mijlocașilor, nu a fundașilor centrali. Un jucător ca Markovic nu avea cum să ajungă niciodată într-un duel unu la unu cu Tamm. Nu avem o direcție a jocului, o să vorbesc cu Dică. Eu când am văzut echipa Craiovei, am stat liniștit. Nu am legat trei pase, fiecare a jucat din valoarea lui proprie. Dacă nu legi patru pase, mingea ți-o ia adversarul și îți dă gol”, a mai spus Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: “Cine ne poate bate cu Omrani și Compagno pe teren?”

El a găsit și soluția pentru redresarea echipei în campionat: un atac format din Billel Omrani și Andrea Compagno.

“Sunt amândoi jucători valoroși și trebuie să joace amândoi. Nu știu dacă aduce schimbare tactică, eu pot să îi spun lui Dică, să mă țin de cuvânt: Omrani și Compagno, amândoi în teren. Pot să îi zic asta, iar el să facă așezările. Ca să mă țin de cuvânt, îi cer pe amândoi în teren, sunt prea valoroși jucătorii.

ADVERTISEMENT

Compagno a fost singur, ce să facă singur? Dacă avem Compagno și Omrani pe teren, Olaru, Edjouma, cine ne poate bate? Sunt nebun eu? Poate că sunt nebun, dar cine să ne poată bate?”, a declarat patronul lui FCSB.

Becali: “Batem Petrolul și venim pe locul 6”

Întrebat dacă poziția lui Nicolae Dică, Gigi Becali a răspuns răspicat: “NU. NU. NU. NU. NU.” Totuși, el s-a declarat deranjat de prestațiile din teren ale celor de la FCSB: “Echipele mari le bat mereu pe alea mai slabe. Este atribuția lui Dică, vreau să văd ce face că el a zis că are încredere în el. Haruț e un jucător valoros, doar că nu e bărbat curajos. Tavi Popescu nu pot să spun să cer nici cinci bani pe el. Dacă nu joacă echipa, jucătorii valoroși nu ies în evidență.”

ADVERTISEMENT

Becali știe și care este soluția pentru ca FCSB să ajungă în zona playoff-ului din SuperLiga României: “Ce trebuie să facem să intrăm în playoff? Să batem Petrolul și venim în locul lor, pe 6.”


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 5,40 este cota pentru „2 solist” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT