Sport

Gigi Becali nu se teme de reacțiile suporterilor: „O să vedeți voi junglă cu Mustață. Că el știe cine sunt eu”

Reacțiile de vandalism ale ultrașilor din Peluza Nord îl lasă indiferent pe Gigi Becali, deoarece liderul galeriei, Gheorghe Mustață, „știe cine sunt eu”.
16.11.2021 | 12:59
Gigi Becali nu se teme de reactiile suporterilor O sa vedeti voi jungla cu Mustata Ca el stie cine sunt eu
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB, Gigi Becali, a avut o intervenție telefonică la postul Pro X în care a comentat actele de vandalism de la palatul de pe Bulevardul Aviatorilor colț cu Aleea Alexandru şi de la baza FCSB din Berceni ale ultrașilor.

Gigi Becali îi transmite lui Gheorghe Mustață să-și vadă de treaba lui

Acum Mustață (n.r. – Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB) spune că nu-l susține pe Petrea. Păi cine e el Mustață să-l susțină el pe Petrea? Vezi-ți de treaba ta. Nu am nevoie de spectatori în tribune. Să stea acasă.

ADVERTISEMENT

Ce teamă să-mi fie de gesturi agresive? La pușcărie. Ce, suntem în junglă? Dacă suntem în junglă, atunci să fim în junglă. Dar la mine nu e junglă. Și știți de ce? Pentru că dacă suntem în junglă, după aia o să vedeți voi junglă cu Mustață. Că el știe cine sunt eu.

Gigi Becali a făcut plângere penală după actele de vandalism

Că nu am ajuns eu acum să îngenunchez la Mustață. Dar eu nu cred că suntem în junglă. Pentru că imediat au venit două mașini de la Sectorul 1, a venit una și de laboratorul de criminalistică, iar eu am făcut plângere penală și cine a scris va face pușcărie”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB susține că Gheorghe Mustață e străin de evenimente. „Dar cred și că e prea deștept ca să mai facă. Că nu e prost Mustață. El își dă o importanță pe care nu o are. Eu cred că făptașii nu spun. Dar dacă e groasă treaba la o astfel de problemă, se pot scoate și probe.

Gigi Becali nu crede că ultrașii ar fi vandalizat fără o aprobare

Imediat se iau înregistrările de pe telefoane la chestiuni d-astea. Sau poate unul, de frică, pentru că sunt copii, spune: ‘da, domnule, e adevărat că Mustață ne-a pus să mergem să scriem’.

ADVERTISEMENT

Părerea mea e că ei nu mergeau fără să aibă o aprobare de la cineva și Mustață are inteligență, știe să îi conducă. Nu poate să îi controleze pe suporteri, dar știe să îi conducă. Are un talent să facă asta”, a mai precizat Gigi Becali.

Gigi Becali îi dădea 1.000 de lei pe lună lui Mustață, când acesta era la închisoare

Patronul FCSB este ferm convins că, în momentul în care spectatorii vor reveni în tribune, nu vor avea loc manifestări negative la adresa echipei sau a lui. „Pentru că Mustață el e deștept, nu e prost. El știe ce se poate întâmpla și i-am și spus.

ADVERTISEMENT

‘Fii atent, că e păcat. Ai făcut 7 ani de pușcărie, ai făcut viață grea’. A zis că aduce banii înapoi. Să vedem dacă face socoteală. Îi dădeam 10 milioane (n.r. – 1.000 de lei) pe lună, când era la pușcărie, timp de 6-7 ani, nu știu.

Și că ‘domnule, aduc banii’. Ia să aducă banii. Că sunt câteva mii de euro. Și vezi cum este? Omul căruia îi trimiți bani la pușcărie vine, vezi Doamne, să facă împotriva ta. Așa e lumea de azi”, a încheiat Gigi Becali.

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 5,00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT