Sport

Gigi Becali, o nouă problemă cu bolidul de lux. Ce s-a întâmplat cu Rolls Royce-ul patronului FCSB

La o lună de la accidentul în care a fost implicat, Gigi Becali a avut o nouă problemă cu bolidul său de lux în valoare de 380.000 de dolari.
12.12.2023 | 23:46
Gigi Becali o noua problema cu bolidul de lux Ce sa intamplat cu Rolls Royceul patronului FCSB
La o lună de la accidentul în care a fost implicat, Gigi Becali a avut o nouă problemă cu bolidul său de lux în valoare de 380.000 de dolari
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB conduce un automobil marca Rolls-Royce Ghost Black Badge 2022. Nu de puține ori, el a spus că îi place să se afle la volanul mașinii sale și de aceea nu folosește șofer.

Gigi Becali a rămas în drum cu bolidul de lux

Aflat la volanul bolidului său de lux, Gigi Becali a avut parte de un nou incident în trafic. Mai exact, latifundiarul din Pipera a rămas fără combustibil și a fost nevoit să ceară ajutor pentru a ajunge la benzinărie.

ADVERTISEMENT

Conform sport.ro, finanțatorul FCSB a avut noroc că s-a aflat chiar în apropierea unei benzinării și a fost ajutat de mai mulți angajați de acolo să ducă automobilul până la pompă pentru a pune combustibil. Fără să țină cont de statutul său, Gigi Becali a ajutat și el să împingă mașina către pompă.

La mijlocul lunii noiembrie, Gigi Becali a ajuns cu mașina în șanț pentru a evita un accident rutier. El a a mărturisit la ”MAX Profețiile lui Mitică” că nu vrea să-i facă niciun rău celui care a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB a mers și a făcut un o investigație medicală care a arătat că s-a ales cu o fisură la coastă în urma accidentului, însă acest lucru nu l-a împiedicat să plece imediat la o slujbă la Olănești.

Becali, contre cu Neluțu Varga

Gigi Becali a făcut din nou declarații incendiare la FANATIK SUPERLIGA după partida cu CFR Cluj. După ce Neluțu Varga a anunțat că va face 7 transferuri, patronul FCSB i-a transmis că speră să joace tot în 11 jucători.

ADVERTISEMENT

”Bă, tată, e foarte bine. Asta nu e rău. Bravo lui. Bărbăție vreau. Hai să ne luptăm, dar corect. Cu arme corecte. Dacă tu nu te lupți cu arme corecte degeaba arunci mănușa. E adevărat, dacă arunci mănușa, bravo ție. Bărbăție este.

Hai, tată, la luptă și la duel. 7, dar să nu aducă și încă 7. Să joace cu ăia cu 11, nu cu 18. Dacă face asta mă bucur eu, să fie război puternic. Campionatul dacă o să vrea Domnul îl ia cine vrea pentru că depinde piciorul în lațul lor. Și o să vezi, și eu îi transmit: ‘Cât trebuia să fie? 8 puncte? 8 vor fi la final. O să vezi’.

ADVERTISEMENT

Îi bate Sepsi, face Dumnezeu dreptate. Ei sunt obișnuiți ca atunci când Steaua (n.r. – FCSB) e arbitrată corect sau primește un 11, ei sunt obișnuiți să nu primească. Și dacă primește înseamnă că e furăciune”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT
Tags:
2,15 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB - Hermannstadt