Life

Gigi Becali nu se uită la bani. Ultima lovitură dată de patronul de la FCSB: a costat 6,8 milioane de euro

Gigi Becali este unul dintre cel mai bogați români, lucru care se poate observa din ultima afacere. Patronul de la FCSB a achiziționat un imobil foarte important.
11.11.2021 | 13:03
Gigi Becali nu se uita la bani Ultima lovitura data de patronul de la FCSB a costat 68 milioane de euro
Gigi Becali, afacere de milioane de euro. Ce a cumpărat afaceristul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera demonstrează că nu se uită la bani. Omul de afaceri a dat lovitura după ce a cumpărat unul dintre hotelurile deținute de Ioan Niculae pe litoralul românesc.

Afaceristul a achiziționat hotel Inter din stațiunea Venus, care fusese scos la licitație încă din anul 2019. Acesta a fost renovat complet și deschis în 2013, după o investiție de 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a negociat la sânge prețul pentru hotelul de pe litoral, pe care a reușit să-l cumpere cu suma fabuloasă de 6,8 milioane de euro.

Gigi Becali, afacere de milioane de euro. Ce a cumpărat afaceristul

Hotelul achiziționat de Gigi Becali este unul foarte mare. Imobilul dispune de 70 de camere duble, 54 dintre acestea fiind clasificate la 5 stele.

ADVERTISEMENT

De asemenea, alte 16 camere sunt clasificate la 4 stele, în timp ce 10 sunt camere de tip family și 12 sunt apartemente.

Patronul de la FCSB susține că afacerea a fost încheiată cu gândul la familia sa, dar și cu gândul de a face o faptă bună. În acest mod, Ioan Niculae nu pierde afacerea, omul de afaceri fiind acum în închisoare.

ADVERTISEMENT

„L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul.

Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, a declarat Gigi Becali pentru economica.net.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă a discutat în prealabil cu omul de afaceri aflat în spatele gratiilor, latifundiarul din Pipera a răspuns negativ. În plus, este dispus să îi vândă afacerea înapoi lui Ioan Niculae dacă își dorește asta.

„Când vine omul de la pușcărie, îi spun am dat atâția bani, dă-mi atât ca să câștig și eu bani și dacă vrei, ia-l. Dacă nu vrea, ținem hotelul și gata”, a mai adăugat omul de afaceri.

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu şi bun prieten cu Gigi Becali, a ajuns în spatele gratiilor în februarie, după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare, pentru cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani, în dosarul Interagro. Omul de afaceri are șanse mari să fie eliberat condiționat, după doar 9 luni petrecute în închisoare.

ADVERTISEMENT