Fotbal intern

Gigi Becali, ordin pentru Toni Petrea: ”Panţîru, titular de acum. Mi-a adus bucurie!” Ce pariu a pus cu MM Stoica

19.04.2021 | 12:11
Gigi Becali ordin pentru Toni Petrea Pantiru titular de acum Mia adus bucurie Ce pariu a pus cu MM Stoica
ADVERTISEMENT

Finanțatorul roș-albaștrilor exultă după victoria cu FC Botoșani, scor 2-1, și are un nou favorit. Patronul FCSB i-a transmis antrenorului Toni Petrea că trebuie să înceapă fiecare meci cu Ionuț Panţîru în primul “11”.

În meciul cu FC Botoșani, Ionuț Panțîru a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 63 în locul lui Olimpiu Moruțan care s-a accidentat.

ADVERTISEMENT

De meserie fundaș lateral, Panțîru a evoluat pe poziția lăsată liberă de Moruțan și a reușit să marcheze golul de trei puncte pentru echipa sa, după o gafă monumentală a portarului Eduard Pap.

Gigi Becali despre reușita lui Panțîru: ”Gol de trei puncte şi de campionat”

Patronul celor de la FCSB își freacă mâinile de bucurie pentru transferul fotbalistului care l-a costat doar 200.000 de euro, în urmă cu doi ani. Interesant că în decembrie anul trecut tot finanțatorul roș-albaștrilor era dispus să se despartă, fie și temporar de fotbalist, nemulțumit de prestațiile acestuia.

ADVERTISEMENT

”De 18 ani sunt în fotbal şi am avut multe goluri de bucurie. Golul lui Panţîru (cu FC Botoșani – n.r.) a fost cel mai bucuros gol, peste cele din Champions League. A fost gol de trei puncte şi de campionat. L-a băgat inter dreapta şi a marcat, el care e fundaş dreapta.

Pe Panţîru o să-l vedeți în permanență, aduce baftă și bucurie. El va fi titular, mi-a adus bucurie. Nu mă interesează, să facă antrenorul ce vrea, dar să-i găsească loc în echipă. Ăsta e ordinul”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

ADVERTISEMENT

Prețul fixat pentru Octavian Popescu după eurogolul cu FC Botoșani

Gigi Becali a mărturisit că a făcut un pariu nebunesc cu Meme Stoica. Afaceristul a mizat un milion de euro pe o reușită a lui Octavian Popescu, noul diamant din curtea roș-albaștrilor.

”Sunt bucuros de cele trei puncte, de victorie. Trebuie să luăm campionatul. Am făcut pariu cu MM, eu 1.000.000 de euro contra 1 euro, că Octavian Popescu va marca. Nu pot să spun mai multe acum, o să zic când va veni vremea.

ADVERTISEMENT

Pe Octavian Popescu vreau să-l ţin până la 21 de ani. Dacă primesc 30.000.000 de euro îl vând mai repede. Nu-l luam dacă nu-mi spuneau cei de la Academie că e bun”, a explicat Becali, pentru sursa citată.

Când revine Darius Olaru

Latifundiarul a vorbit și despre situația lui Darius Olaru, accidentat în meciul cu Sepsi OSK, în ultima etapă a sezonului regulat. Mijlocașul de 23 de ani a impresionat prin constanță în ultima perioadă la FCSB și ar putea reveni mai repede decât se preconizase inițial. Cu el în teren și cu Andrei Vlad în poartă, FCSB va defila în campionat, crede Becali.

”În zece zile poate să revină Olaru. Nu-mi mai fac griji, am văzut aseară că avem jucători de anvergură. Mi-a plăcut Haruţ aseară. Vlad nu prea are ce să apere când e la FCSB”, a mai spus Becali

Portarul de 22 de ani nu a evoluat în meciul cu FC Botoșani acuzând probleme fizice după meciul din Supercupă cu CFR Cluj. Vlad nu a prins nici măcar lotul pentru meciul din prima etapă din play-off fiind înlocuit cu Cătălin Straton.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,65 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT