Sport

Gigi Becali, părere surprinzătoare despre fundaşul pe care oferea 500.000 de euro în urmă cu două luni: “Să meargă la Rapid!”. Exclusiv

Gigi Becali a declarat pentru FANATIK că nu îl mai vrea pe Andrei Burcă de la CFR Cluj. Deşi era dispus să dea 500.000 de el în urmă cu o lună, patronul FCSB spune că are nevoie de un alt profil de fundaş.
22.06.2023 | 16:58
Gigi Becali parere surprinzatoare despre fundasul pe care oferea 500000 de euro in urma cu doua luni Sa mearga la Rapid Exclusiv
Gigi Becali, într-o conferinţă la Palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a bifat trei transferuri până în acest moment, în perioada de mercato. Alex Băluţă, Siyabonga Ngezana şi Damjan Djokovic. Roş-albaştrii mai vor să aducă în fundaş central şi un atacant pentru a-şi completa lotul.

Gigi Becali, părere surprinzătoare despre fundaşul pe care oferea 500.000 de euro în urmă cu două luni: “Să meargă la Rapid”

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK despre Andrei Burcă, spunând că nu mai este interesat de fundaşul lui CFR Cluj şi al echipei naţionale. Patronul spune că a schimbat profilul fundaşului pe care îl caută şi vrea un jucător combinativ, care să iasă cu mingea la picior din apărare:

ADVERTISEMENT

“Să meargă la Rapid. Nu mă interesează Andrei Burcă. Nu ştiu cât cere Varga pe el, dar adevărul este că nici nu m-a interesat. Este un jucător bun, de echipa naţională, dar eu caut fundaş care pleacă cu mingea la picior în careu.

Eu nu vreau profilul ăsta de fundaş. M-am răzgândit, eu vreau acest profil de fundaş, care pleacă cu mingea la picior, care pasează din spate. Vreau construcţie din spate. Burcă este cel mai bun central al nostru, din România, dar nu mă interesează.

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează profilul ăsta. Burcă este jucător bun, dar pe mine nu mă interesează. Vreau să aduc încă un fundaş cum este africanul. Exact aşa, să paseze, să iasă cu mingea la picior”, a spus Becali pentru FANATIK.

Andrei Burcă, în tricoul celor de la CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
Andrei Burcă, în tricoul celor de la CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu

Giuleştenii au făcut o ofertă de 600.000 de euro pentru Burcă! Neluţu Varga vrea o sumă mai mare

Andrei Burcă este însă dorit de Rapid, aşa cum FANATIK a scris în exclusivitate. Giuleştenii au făcut o ofertă de 600.000 de euro pentru transfer, însă Neluţu Varga vrea să obţină mai mulţi bani în schimbul fundaşului central.

ADVERTISEMENT

În luna mai, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali declara că este gata să dea 500.000 de euro în schimbul lui Andrei Burcă. Între timp s-a răzgândit şi vrea să aducă un fundaş care să aibă un joc combinativ foarte bun:

“M-ar interesa Burcă, dar nu poți să-l iei. Varga e om de afaceri, dar… Nu dau eu… Burcă are aproape 30 de ani. Eu dacă dau bani pe un jucător, o fac doar dacă pot lua acei bani dintr-un viitor transfer.

ADVERTISEMENT

Dau maximum 500.000 de euro pe un jucător de 28-29 de ani, dacă am nevoie de el. Ca să dau 1 milion sau 1,5 milioane, trebuie să fie un jucător de 20-21 de ani. Trebuie să ai o strategie de afaceri”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Andrei Burcă, în vârstă de 30 de ani, este unul dintre cei mai bine cotaţi fundaşi din SuperLiga. Fotbalistul a fost adus în 2019 de la FC Botoşani pentru 100.000 de euro, iar acum valorează 3,7 milioane de euro.

  • 19 selecţii are Andrei Burcă în echipa naţională
  • 43 de meciuri a jucat Burcă în stagiunea precedentă la CFR Cluj

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT