Fotbal intern

Gigi Becali, prima reacție despre plecările lui Crețu și Ovidiu Popescu în Turcia + prețul lui Haruț. Exclusiv

07.01.2021 | 15:04
Gigi Becali prima reactie despre plecarile lui Cretu si Ovidiu Popescu in Turcia  pretul lui Harut Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a avut o primă reacție despre interesul pe care turcii de la Erzurum l-ar avea pentru doi dintre jucătorii săi, fundașul dreapta Vali Crețu și mijlocașul Ovidiu Popescu. Becali nu a primit încă nimic oficial, dar e dispus la negocieri.

FANATIK a discutat cu șeful roș-albaștrilor despre ultimele mutări pe piața transferurilor la echipa sa, Becali dezvăluind și suma pentru care se poate face transferul lui Denis Haruț la FCSB. De asemenea, patronul FCSB lasă de înțeles că o eventuală venire a jucătorului de la Botoșani poate duce la despărțirea de Vali Crețu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vorbește pentru FANATIK despre transferurile lui Vali Crețu și Ovidiu Popescu la Erzurum, în prima ligă din Turcia

FCSB este în cantonament în Antalya pentru 10 zile, fiind singura formație din Liga 1 care a plecat să se pregătească în străinătate în această perioadă de pauză până la reluarea campionatului. Presa turcă scrie despre interesul celor de la Erzurum pentru doi dintre jucătorii celor de la FCSB, Vali Crețu și Ovidiu Popescu, care se antrenează momentan chiar pe pământ turc.

Ziariștii de acolo anunță că Erzurumspor, echipă care încearcă să se salveze de la retrogradare, are deja acorduri cu fundașul dreapta al celor de la FCSB, Vali Crețu, și cu mijlocașul defensiv Ovidiu Popescu. Iar transferurile s-ar putea realiza în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali spune că a aflat de la FANATIK despre interesul turcilor pentru cei doi jucători ai săi. „Chiar nu știu ce au scris turcii. Acum aflu și eu, dar, sincer, la mine nu a ajuns nicio ofertă pentru Crețu și Ovidiu Popescu. Poate o să vină și ofertele și vedem atunci ce decidem”, anunță Becali exclusiv pentru site-ul nostru.

Gigi Becali lasă deschisă ușa negocierilor pentru Crețu și Popescu și anunță prețul lui Haruț: „I-am zis lui Iftime că-i dau 600.000 de euro!”

Patronul celor de la FCSB a lăsat totuși de înțeles că e dispus să accepte eventuale transferuri ale lui Vali Crețu sau Ovidiu Popescu. Este interesant că plecarea lui Vali Crețu este legată oarecum de sosirea lui Denis Haruț de la FC Botoșani la FCSB.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit  discuția pe care Becali a avut-o personal cu Valeriu Iftime privind mutarea fundașului dreapta la București. Acum patronul FCSB confirmă suma pentru care s-a înțeles cu șeful din Moldova, și despre care acesta nu a vrut să discute public.

Da, i-am oferit 600.000 de euro lui Iftime pentru Haruț, plus procente la eventualul transfer. Urmează doar ca și băiatul să-și dea acordul și să semneze. Eu mai multe nu fac. Dacă semnează, e ok, dacă nu, e doar decizia lor” – Gigi Becali pentru FANATIK

Posibilul transfer al lui Denis Haruț la FCSB, care va fi folosit ca fundaș dreapta, ar putea reprezenta biletul de plecare pentru Vali Crețu. Oricum, Gigi Becali a fost nemulțumit de randamentul lui Crețu din finalul de an, jucătorul gafând decisiv și în eșecul de la Cluj, cu CFR, și la Mediaș, dar și în ultima etapă, remiza cu Sepsi.

ADVERTISEMENT
  • 900.000 de euro este cota actuală a lui Vali Crețu, care a împlinit 32 de ani pe 2 ianuarie
  • 1.000.000 de euro este cota lui Denis Haruț, fundașul dreapta de 21 de ani fiind titular în naționala U21 calificată la Euro 2021

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,93 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT