Sport

Octavian Popescu, comparat de jurnaliștii italieni cu Adrian Mutu după FCSB – FC Argeș 4-0: „Poate face ravagii în apropierea careului”

Octavian Popescu (19 ani) nu a strălucit în ultimele două etape din Casa Pariurilor Liga 1, dar este în continuare principala „perlă” a lui FCSB. Italienii îl compară cu „Briliantul” Adrian Mutu.
03.05.2022 | 11:10
Octavian Popescu comparat de jurnalistii italieni cu Adrian Mutu dupa FCSB  FC Arges 40 Poate face ravagii in apropierea careului
Octavian George Popescu in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Arges, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 2 mai 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu nu a ieșit în evidență în meciurile cu Farul și FC Argeș din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1, dar continuă să facă cel mai bun sezon din carieră și să încânte privirile tuturor celor care îl urmăresc.

Octavian Popescu, elogiat de presa din Italia: „Un fotbalist de mare talent”

În acest sezon, Tavi Popescu a marcat nouă goluri și a pferit cinci assist-uri în cele 35 de prezențe pe care le-a bifat în tricoul lui FCSB. Pentru evoluțiile sale, fotbalistul pentru care Gigi Becali vrea 50 de milioane de euro a bifat și primele două selecții în naționala de seniori, în amicalele cu Grecia și Israel.

ADVERTISEMENT

Urmărit de mai multe cluburi din vestul Europei, Popescu a primit un articol special în presa din Italia, jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com comparându-l chiar cu Adrian Mutu.

„Gigi Becali îl prețuiește foarte mult pe Octavian Popescu, un mijlocaș de bandă născut în anul 2002, care este considerat deja noul Mutu.

ADVERTISEMENT

Românul este un fotbalist de mare talent, inspirat și care gândește rapid. Dar driblingul este cu siguranță cel mai important aspect din repertoriul său.

A arătat că poate face ravagii când este în apropierea careului, fără a uita calitatea lui de a-și ajuta coechipierii cu pase de gol”, notează tuttomarcatoweb.com.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu, în pericol de suspendare

Pe locul 2 în play-off, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, FCSB se pregătește pentru derby-ul cu Universitatea Craiova. Așadar, roș-albaștrii mai au de jucat două meciuri până la posibila „finală” cu echipa lui Dan Petrescu, iar Toni Petrea trebuie să fie extrem de atent la anumite aspecte.

Florin Tănase, golgheterul campionatului cu 19 reușite, și Tavi Popescu sunt în pericol de suspendare. Cei doi au deja trei cartonașe galbene și riscă să stea în următoarea etapă dacă îl iau pe al patrulea.

ADVERTISEMENT

La meciul cu FC Argeș, Tănase și Popescu au scăpat de avertisment, FANATIK dezvăluind în exclusivitate cum a avut grijă antrenorul roș-albaștrilor ca cele două vedete ale sale să nu rateze partida cu U Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 2,42 este cota pentru „ 2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT