Sport

Gigi Becali râde de rivalii de la CSA Steaua: ”S-au încurcat ca puiul în lână”

Gigi Becali se luptă de ani de zile în tribunale cu reprezentanții CSA Steaua pentru palmares și culori. Patronul celor de la FCSB nu ratează nicio oportunitate de a râde de rivalii din Ghencea.
29.07.2022 | 23:15
Gigi Becali rade de rivalii de la CSA Steaua Sau incurcat ca puiul in lana
Gigi Becali râde de rivala CSA Steaua, despre care spune că nu mai are timp suficient pentru a se reorganiza ca să poată promova în SuperLigă.© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei FCSB nu crede că echipa de fotbal CSA Steaua își va rezolva problemele administrative pentru a primi drept de promovare în SuperLigă. Gigi Becali i-a ironizat din nou pe rivalii din Ghencea.

Gigi Becali: ”Nu e nici timp. Nu au cum să facă”

Echipa de fotbal Steaua trebuie să-și schimbe forma de organizare pentru a avea drept de promovare în SuperLigă. Deși a promis că se va implica personal, ministrul Apărării, Vasile Dîncu pare să nu fi găsit strategia câștigătoare pentru ca trupa din Ghencea să evolueze în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

Cum întrecerea în eșalonul secund pornește la drum la sfârșitul săptămânii viitoare, timpul devine cel mai important adversar al roș-albaștrilor din Ghencea în această speță.

Gigi Becali nu a ratat oportunitatea de a-și ironiza adversarii, ba chiar le-a transmis ce trebuie să facă pentru a putea deveni club eligibil pentru promovarea în SuperLigă.

ADVERTISEMENT

”Ei pot face două lucruri: societate comercială sportivă pe acțiuni sau societate comercială non-profit. Alte soluții nu au! Ca să facă Asociație, trebuie să dea echipa cu hotărâre de Guvern.

O să fie întrebați de ce au dat 5 milioane de euro dacă acum o dau gratis. După care, ea e societate comercială, marca Steaua e patrimoniul Armatei, nu o poți da decât prin hotărâre de Guvern și licitație.

ADVERTISEMENT

Doar Asociație pot să facă. Nu e nici timp și nu au cum să o facă! Trebuie să-și asume răspunderea, un ministru sau prim-ministru. După aia, asociația trebuie să țină echipa din cotizații, că nu mai pot primi bani de la Armată. S-au încurcat singuri ca puiul în lână!”, a explicat Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali este convins că și fanii din Peluza Sud vor reveni alături de FCSB

Disputa dintre omul de afaceri Gigi Becali și reprezentanții CSA Steaua au divizat marea masă a suporterilor roș-albaștrii. Astfel, fanii din Peluza Nord au ales să susțină echipa finanțată de Becali, în vreme ce Peluza Sud este susținătoarea echipei CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul este convins că mai devreme sau mai târziu și suporterii din Peluza Sud vor reveni alături de echipa lui, în condițiile în care gruparea Armatei este pe cale să nu primească nici anul acesta dreptul de promovare în SuperLigă, așa cum de altfel a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.

Liderii celor două Peluze au încercat de-a lungul vremii, în mai multe rânduri, să facă pace și să reunească marea galerie roș-albastră. Deocamdată demersurile au rămas fără finalitate.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,80 este cota pentru ”X și peste 1,5 goluri” la FCSB –FC U Craiova 1948 . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT