Sport

Vasile Dîncu, informații despre posibilitatea ca CSA Steaua să promoveze în SuperLiga: ”În toamnă o să vedeţi o strategie”

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a oferit ultimele detaliile cu privire la posibilitatea ca CSA Steaua să primească dreptul de promovare în SuperLiga la finalul sezonului ce urmează să înceapă.
07.07.2022 | 16:15
Vasile Dincu informatii despre posibilitatea ca CSA Steaua sa promoveze in SuperLiga In toamna o sa vedeti o strategie
Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a oferit ultimele detaliile cu privire la posibilitatea ca CSA Steaua să primească dreptul de promovare în SuperLiga la finalul sezonului ce urmează să înceapă
ADVERTISEMENT

Echipa Armatei a terminat sezonul precedent pe locul 4 în Liga 2, însă nu a avut drept să intre la barajul pentru promovare deoarece clubul este unul de drept public.

Vasile Dîncu lucrează la dreptul de promovare în SuperLiga al CSA Steaua

CSA Steaua a depus la Ministerul Sportului o cerere pentru modificarea articolului 31 din Legea educației fizice și sportului nr 69/2000. Care, potrivit formei actuale, interzice cluburilor de drept public să evolueze în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Dacă se va accepta această schimbare, formația Armatei ar putea avea drept de promovare în SuperLiga la finalul sezonului ce stă să înceapă. Ministrul Vasile Dîncu a menținut suspansul și a precizat că o strategie va fi pusă la punct până în toamnă.

”Suntem într-o perioadă de evaluare a clubului din toate punctele de vedere, am primit un raport recent. Eu o să mă preocup să creştem baza materială în continuare, având în vedere că am pus şi stadionul Steaua în proiectul pentru Euro 2020.

ADVERTISEMENT

Vreau să avem o strategie clară în care să cuplăm proiectul cu costurile. Secţiile de la Steaua care obţin rezultate vor primi mai mulţi bani şi planurile lor de investiţii se vor aproba primele.

În toamnă o să vedeţi o strategie a clubului Steaua, inclusiv un proiect pentru echipa de fotbal, care la anul să poată să promoveze în SuperLiga”, a declarat Dîncu, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

Becali, lupte pe toate planurile cu CSA Steaua

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a lansat un mesaj ameninţător către cei de la CSA Steaua şi a declarat pentru FANATIK că se va bate în instanţă pentru a recupera numele ”Steaua” şi palmaresul, pentru echipa sa.

Latifundiarul a dezvăluit pentru FANATIK că există un singur mod în care cei de la CSA puteau să preia într-un mod legitim numele şi palmaresul, şi anume să cumpere de la el echipa de fotbal.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că Florin Talpan nu dat nici acum cei 27.000 de euro pe care îi avea de restituit dintr-un proces încheiat în 2020. Patronul de la FCSB îl ameninţă cu executarea silită pe juristul CSA Steaua.

ADVERTISEMENT