Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali râde de Șucu după transferurile de la FCSB la Rapid. „S-a păcălit de două ori, acum a vrut a treia oară”

Gigi Becali, noi ironii la adresa lui Dan Șucu. De ce spune patronul FCSB că i-a tras țeapă cu transferurile lui Djokovic, Cristea și Oaidă.
29.01.2024 | 12:48
Gigi Becali rade de Sucu dupa transferurile de la FCSB la Rapid Sa pacalit de doua ori acum a vrut a treia oara
Gigi Becali spune că Dan Șucu s-a păcălit cu transferurile lui Oaidă, Cristea și Djokovici. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut o nouă intervenție spectaculoasă la FANATIK SUPERLIGA. Patronul FCSB l-a ironizat pe Dan Șucu și a setat un nou obiectiv pentru jucători: să termine la 20 de puncte de Rapid.

Gigi Becali râde de Rapid: „Dacă vinzi sau cumperi te păcălești cu mine”

Gigi Becali nu l-a uitat pe prietenul Șucu nici după victoria cu Universitatea Craiova: „Tu nu vezi și la Rapid? Când vei vedea vreodată un jucător că joacă la mine și eu îl dau și va funcționa în altă parte, să-mi zici ce vrei tu”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB consideră că de fiecare dată când a dat afară un jucător de la echipă a luat decizia corectă: „Adică dacă eu îl dau, la revedere! Înțelegi? La toți jucătorii pe care eu îi dau.

Singurul care a mai funcționat cât de cât e Crețu. Dar eu l-am luat fundaș central. El mai funcționează cât de cât la Craiova. Dar nici ăla nu e extraordinar”, a mai spus Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, pildă savuroasă pentru Dan Șucu: „Trebuie să te faci doar tovarăș cu mine să poți să câștigi”

Gigi Becali a venit cu o nouă pildă în direct: „Tata avea un prieten Andrei. Ăla avea un tată, care era de-o seamă cu tata. Și ăla i-a spus lui Andrei: ‘Băi, cu Tase să te faci tovarăș cu el, dar să nu-i vinzi, să nu-i cumperi. Dacă vei vinde la el, te va păcăli. Dacă vei cumpăra de la el, te va păcăli iar pe tine. Fă-te doar tovarăș’.

Deci cu Gigi Becali n-ai cum. Dacă vinzi sau cumperi te păcălești. Trebuie să te faci doar tovarăș ca să poți să câștigi”. Horia Ivanovici a tras repede concluzia: „Am înțeles. Deci de fapt toți cei care au luat jucătorii, inclusiv Șucu, s-au păcălit”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a început să râdă cu poftă și i-a transmis patronului Rapidului: „O să vezi. El când s-a făcut cu mine tovarăș a câștigat. Eh, acuma când a cumpărat de la mine s-a păcălit. Și după ce s-a păcălit de două ori, a mai vrut să se păcălească și a treia oară. 

Acuma vreau să-l văd și pe Șucu. Că și el a zis: Domne, ar fi un eșec pentru noi să terminăm sub FCSB. Și eu zic că ar fi un eșec pentru noi să terminăm cu 20 de puncte mai puțin decât el”.

ADVERTISEMENT

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA a intrat în jocul lui Gigi Becali: „Vă amendați jucătorii dacă nu terminați la 20 de puncte de Rapid. Patronul FCSB a concluzionat: „Le dau amendă. ‘Bă, 20 de puncte peste Rapid, dacă nu, amendați’. 

Gigi Becali revendică victoria asupra lui Dan Șucu: „A mai vrut să se păcălească și a treia oară”

ADVERTISEMENT