Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, reacţie de milioane despre TikTok: “Dai dintr-una în alta şi stai 17 ore”

Gigi Becali a avut o reacție memorabilă despre TikTok la FANATIK SUPERLIGA. Dezvăluiri savuroase ale patronului de la FCSB.
23.09.2023 | 15:22
Gigi Becali reactie de milioane despre TikTok Dai dintruna in alta si stai 17 ore
Gigi Becali a avut o reacție genială despre TikTok. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că nu are cont pe aplicația TikTok. În schimb, patronul de la FCSB urmărește videoclipuri cu el ajunse virale pe care le primește de la un avocat al său.

Gigi Becali, reacţie de milioane despre TikTok: “Dai dintr-una în alta şi stai 17 ore”

Involuntar și nu de puține ori, Gigi Becali este autorul unor videoclipuri ajunse virale pe TikTok, una dintre cele mai populare aplicații gratis din lume. În direct la FANATIK SUPERLIGA, patronul de la FCSB a avut o reacție genială despre aplicația, care are peste 1.3 miliarde de utilizatori activi pe lună.

ADVERTISEMENT

„Nu am ‘TikTok-uri’ d-astea, nu vreau ‘TikTok-uri’. N-am, dacă intri pe el, dai dintr-una în alta și stai 17 ore pe el. Te înnebunește. Nu intru, pe cuvântul meu de onoare.

Unde să intru, dacă nu am. Îmi dă Luțu, dar nici nu mă mai uit deloc. Nu îmi dă Luțu, un avocat îmi trimite din an în Paște, o dată la două luni. Mă uit doar la videoclipurile cu mine, nu la altele”, a fost reacția lui Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Gigi Becali să intre pe TikTok: „Te captează și pe urmă taca-taca, în loc să îți faci treaba”

Gigi Becali nu este de acord sub nicio formă cu rețelele de socializare, iar în primăvara acestui an, patronul roș-albaștrilor a vorbit pe larg despre primul contact pe care l-a avut cu aplicația TikTok. Omul de afaceri de 65 de ani a intrat din curiozitate pe aplicație, însă a constatat că fenomenul poate fi periculos.

„Îmi trimite un avocat. Ce e asta, mă? Păi da eu nu fac, nu mă interesează nici TikTok, nici Facebook, să știe și lumea. Că vine câte unul «Dom’ne, că mi-ai zis că, câștig nu știu câte sute de mii de euro. Câte 300 de euro pe lună, să participi la nu știu ce tombolă, Becali».

ADVERTISEMENT

Bă, ești nebun? Nu am de astea, Instagram, Facebook, TikTok, nu mă interesează așa ceva. Ce să fac cu ele? Știți cum sunt astea? Dacă te uiți la ele, ele după aia te captează și pe urmă taca-taca, și în loc să îți faci treaba, taca-taca-taca-taca.

Numai pe el. Ia să vedem. Mi-a dat și mie «Ia să văd cum e TikTok-ul ăsta și mi-a dat… Alta, alta». Păi, bă, te face ăsta de te înnebunește, de te duci la balamuc. Și după aia cazi în depresie, nu ai văzut? Cum cazi în depresie brusc? Cum cade în depresie tineretul? Se uită pe TikTok, vai de capul lor, nu îmi trebuie mie așa ceva”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE în fiecare luni, marți și vineri, doar pe homapage-ul site-ului FANATIK.RO. În condiții impecabile, emisiunea poate fi vizionată în premieră, în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.

Gigi Becali, reacție genială despre TikTok: „Te înnebunește”

ADVERTISEMENT