Sport

Gigi Becali, reacție incredibilă după cazurile de COVID de la FCSB: „Nu ne vaccinăm! Eu nu le interzic, dar ei mă iubesc și mă ascultă!”

Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit o primă reacție după ce la clubul său au apărut mai multe cazuri de coronavirus în ultimele zile
12.10.2021 | 16:01
Gigi Becali reactie incredibila dupa cazurile de COVID de la FCSB Nu ne vaccinam Eu nu le interzic dar ei ma iubesc si ma asculta
ADVERTISEMENT

La FCSB este stare de alertă, după ce mai multe persoane, în frunte cu antrenorul Edi Iordănescu, au fost depistate pozitiv la testul pentru COVID.

Tehnicianul și mai mulți membri ai staff-ului său au fost infectați cu noul coronavirus, au intrat în izolare pentru două săptămâni, astfel că de pregătirea echipei se va ocupa în perioada următoare Mihai Pintilii. Tot el va conduce echipa de pe bancă și în următoarele două etape de campionat, cu CS Mioveni și Farul.

ADVERTISEMENT

În afara acestora, au mai ieșit pozitiv la testele rapide portarul Cătălin Straton și fundașul Sorin Șerban, în timp ce Adrian Șut a fost trimis în izolare deoarece are un caz pozitiv în familie, iar el este considerat contact direct.

Reacția lui Gigi Becali după apariția cazurilor de COVID la FCSB: „Să se testeze toți fotbaliștii. Dacă vor juca cu COVID, pot face infarct sau atac cerebral”

După apariția cazurilor de COVID la echipă, clubul FCSB a anunțat că a cerut la LPF modificarea protocolului de testare, susținând că și o persoană care este vaccinată poate fi infectată cu COVID și răspândi virusul.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul FCSB, a explicat care sunt motivele pentru care a cerut schimbarea protocolului, argumentând că un jucător se expune unor riscuri foarte mari dacă va evolua într-un meci fiind infectat cu COVID.

„Jucătorii care au vaccin nu sunt testați, dar pot avea coronavirus. Dacă vor juca cu COVID, pot face infarct sau atac cerebral. Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren.

ADVERTISEMENT

Pot să facă infarct. Și cine e de vină? Nimeni. Am atacat hotărârea Ministerului. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci”, a declarat Gigi Becali pentru Gsp.

Gigi Becali e categoric: „Nu mă vaccinez nici cu glonț la cap!”

Când a venit vorba despre posibilitatea ca jucătorii și celelalte persoane din club să se vaccineze, Gigi Becali a fost destul de categoric și a infirmat acest lucru. Spune că nu interzice nimănui să se vaccineze, dar jucătorii știu că nu e bine să o facă și îl ascultă în această privință.

ADVERTISEMENT

„FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc și îl ascultă pe patron.

Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap. Atunci, s-au gândit că poate e ceva periculos”, a mai spus patronul FCSB pentru sursa citată.

În urma apariției noilor cazuri de COVID, întregul lot al celor de la FCSB va efectua saptămâna aceasta, după ce vor reveni de la loturile naționale toți jucătorii selecționați, o nouă serie de teste PCR.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,00 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT