Fotbal intern

Gigi Becali, vot de încredere pentru Bogdan Vintilă: „Rămâne așa cum e el, fără autoritate”

04.03.2020 | 12:05
Gigi Becali vot de incredere pentru Bogdan Vintila Ramane asa cum e el fara autoritate
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat că Bogdan Vintilă va rămâne la FCSB, indiferent de ce se va întâmpla la echipă, unde antrenorul și-ar fi pierdut din autoritate în fața jucătorilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru „1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă nu are postul în pericol la FCSB

FCSB are un start de sezon sub așteptări, cu o singură victorie în cele șase meciuri dispuate, restanța cu Voluntari.

Chiar dacă diferența față de CFR Cluj este de șase puncte, cu nouă etape rămase de disputat în play-off, Gigi Becali a declarat că postul lui Bogdan Vintilă nu este pus sub în pericol, indiferent de situația de la echipă, unde jucătorii și-ar fi schimbat atitudinea față de tehnician.

ADVERTISEMENT

Nu mă intersează ce se întâmplă la antrenamente, Bogdan Vintilă, așa cum e el fără autoritate, așa rămâne, fără autoritate”, a declarat Gigi Becali la TV ProX.

Debut cu remiză în play-off

FCSB a jucat la Botoșani primul meci din play-off, dar nu a reușit, pentru prima dată în istoria întâlnilor directe din nordul Moldovei cu formația lui Valeriu Iftime, să se impună, terminând la egalitate, 2-2, după ce a condus cu 2-1 la pauză.

ADVERTISEMENT

După remiza de la Botoșani, formația antrenată de Bogdan Vintilă este pe locul patru în play-off, la șase puncte de lider, iar următoarele două runde pot face și mai dificilă situația din tabăra „roș-albastră”.

În runda a doua din play-off, FCSB primește vizita, pe Arena Națională, celor de la Universitatea Craiova, meci programat duminică, de la ora 20:30, în timp ce peste două săptămâni va juca la Cluj, contra campioanei CFR.

ADVERTISEMENT

Până la meciul cu Universitatea Craiova, FCSB joacă la Sibiu, împotriva celor de la Hermannstadt, în sferturile de finală ale Cupei României, duel programat joi, de la 20:00.

  • 6 puncte este diferența dintre FCSB și liderul CFR Cluj
ADVERTISEMENT