Sport

Gigi Becali s-a ținut de glume la ultima conferință de presă de la Palat: „Ce te-ai îngrășat așa? Nu-ți mai dau niciun interviu!” / „Tu miroși prea tare a parfum”. Video

Gigi Becali a acordat un nou interviu din mașină la Palatul din Aleea Alexandru. Binedispus, patronul FCSB le-a tachinat pe două jurnaliste.
22.06.2023 | 18:49
Gigi Becali sa tinut de glume la ultima conferinta de presa de la Palat Ce teai ingrasat asa Nuti mai dau niciun interviu  Tu mirosi prea tare a parfum Video
Gigi Becali s-a ținut de glume la ultima conferință de presă de la Palat: „Ce te-ai îngrășat așa? Nu-ți mai dau niciun interviu!” / „Tu miroși prea tare a parfum”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După ce era să aibă probleme din cauza comentariilor sexiste la adresa arbitrului Iuliana Demetrescu, Gigi Becali nu s-a abținut și a făcut din nou câteva remarci controversate. De această dată, „victimele” patronului de la FCSB au fost două jurnaliste, pe care le-a tachinat la ultimul interviu acordat la Palat.

Gigi Becali, glume cu jurnalistele la Palat: „Ce te-ai îngrășat așa? Ține postul!”

Gigi Becali a susținut o nouă conferință de presă ad-hoc de la volanul propriei mașini și, printre declarațiile acordate, s-a „luat” de două jurnaliste. Pe prima a „certat-o” că s-a îngrășat și a „amenințat-o” că nu-i va mai da interviu dacă nu ține post.

ADVERTISEMENT

„Ce te-ai îngrășat așa? Să pui mâna să ții post și să slăbești! Păi, nu vezi? Păi, da! Ține postul! Nu-ți mai dau nici interviu!”, a fost mesajul lui Gigi Becali.

Potestul anti-parfum continuă. Patronul FCSB a certat o jurnalistă pentru că miroasea… prea bine!

În schimb, a doua jurnalistă a fost mustrată de Gigi Becali pentru că mirosea… prea bine! Este deja binecunoscut faptăul că patronul FCSB nu mai suportă parfumurile.

ADVERTISEMENT

Înaintea ultimului Revelion, Becali a dezvăluit într-un interviu că a aruncat la gunoi toate parfumurile din casă. „Tu miroși prea mult a parfum. A doua. Dă cu mai mai puțin parfum. Ce dai cu așa mult”, a reacționat Gigi Becali.

„M-am dus acasă și m-am gândit așa: ma afemeiază pe mine parfumul? Le-am luat și le-am aruncat pe toate la coș. Nu mai am nimic, nici un parfum. Păi dacă mă afemeiază pe mine… Mi-a dat Dumnezeu dar, că după ce le-am aruncat, nu mai tânjesc după ele.

ADVERTISEMENT

Eu m-am abținut de la ceva ce nu mai voiam. Eu acum dacă miroase cineva pe la Palat și-l simt, întreb cine e și-l trimit acasă să se schimbe: ‘hai pleacă, ieși afară îi zic’. Sau o femeie care miroase a parfum prea tare…

Ea, femeia, prin parfum te atrage că are afrodisiace. Mie îmi vine să vomit dacă miros. Eu nu suport parfumul, ăsta e dar de la Dumnezeu”, a declarat patronul FCSB, conform antena3.ro.

ADVERTISEMENT

Becali e și împotriva fotbalului feminin: „Faci tu fotbal de femei?”

La conferința de presă de la Palat, Gigi Becali a reamintit și că e împotriva fotbalului feminin. Latifundiarul din Pipera e dispus să facă un compromis și să accepte această inițiativă a Federației, dar vrea să facă revoluție din cauza regulii jucăorului U21.

„Am vorbit cu ăsta de la Ploiești, am vorbit și cu Rotaru, ne comandă pe noi Burleanu? Înseamnă că așa merităm, suntem idioți și proști. Aveți bărbăție în voi? Dacă aveți, ne întâlnim frumos la Ligă și spunem așa: faci tu fotbal de femei? Bine, fă-le, dar nu ne obligi pe noi să punem sub 21, că e afacerea noastră.

Nu există nicăieri în lume așa ceva. La Adunarea Generală nu putem, că sunt aia de la AJF, mingi, tricou, șpagă și le fură votul. Comitetul Executiv e al lor, că voteaz. 

E dictatură, suntem idioți și proști. Începe meciul, niciunul sub 21 pe teren, al doilea meci la fel, să vedem ce mai face Burleanu, mai poate să ne comande? Trebuie să avem bărbăția asta. Urmează să ne întâlnim, că putem s-o facem. Aici sunt toți de acord.

Să zicem că Hagi are el copiii și rămâne numai unul, că altul numai e. Suntem 15 și dacă noi nu punem U21, ce să mai facă el la Comisii? Dacă nu putem să facem asta, mai bine mergem și ne împușcăm în cap singuri, că suntem prea idioți”, a tunat Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags:
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cele două rute pe care se produc cel mai des turbulenţe. Experţii spun...
Cele două rute pe care se produc cel mai des turbulenţe. Experţii spun că fenomenul nu apare mereu pe radar
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat...
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: Regina sufletului meu
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa...
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa vedetei TV. "Cine sunteți dumneavoastră"
Codul Rutier. Întrebările care îi pot pune în dificultate pe cei care vor...
Codul Rutier. Întrebările care îi pot pune în dificultate pe cei care vor să obțină permisul auto
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”