Sport

Gigi Becali se bagă şi la Dinamo: „Dacă cei din DDB nu fac așa acum, vor fi praf! Vai de capul lor!”

Gigi Becali a vorbit despre situația de la Dinamo. Patronul celor de la FCSB știe care este soluția pentru salvarea clubului din Ștefan cel Mare.
01.02.2023 | 19:07
Gigi Becali se baga si la Dinamo Daca cei din DDB nu fac asa acum vor fi praf Vai de capul lor
Gigi Becali le-a dat sfaturi celor de la Dinamo pentru gestionarea problemelor financiare. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Dinamo se confruntă cu mari probleme de ordin administrativ și financiar, iar Gigi Becali vrea să le dea o mână de ajutor foștilor rivali din SuperLiga. Patronul FCSB a dezvăluit soluția prin care clubul din Ștefan cel Mare poate scăpa de faliment.

Gigi Becali, sfaturi pentru salvarea lui Dinamo: „Așa am procedat și eu”

Problemele de la Dinamo se extind și la nivelul lotului. FANATIK a scris în exclusivitate despre greva jucătorilor de la reunire, dar și despre probleme care au urmat. Gigi Becali și-a extins aria de conducere și la Dinamo și i-a sfătuit pe liderii programului DDB să-i înlăture pe ceilalți creditori și să devină acționar majoritar.

ADVERTISEMENT

„La Dinamo e clar. Sunt niște creditori la masa credală. DDB trebuie să ia creditorii și să-i întrebe: «Cât ai, bă, de luat? 300.000? Îți dau 100.000. Cât ai de luat, 400.000? Îți dau 100.000, că oricum pierzi banii de tot dacă intru în faliment!». Așa am procedat și eu cu unele societăți. 

Dacă DDB procedează așa, devine creditor majoritar la masa credală, șterge datoriile prin vot și cu asta basta. Dacă nu faci așa, intri în faliment, o iei de la 0, dar rămâi cu datoriile vechi, pentru că UEFA te recunoaște ca fostul club. DDB, cumpărați creanțele cu câteva sute de mii de euro, ștergeți datoriile și gata”, a fost sfatul lui Gigi Becali pentru Dinamo.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a luat în colimator pe Răzvan Zăvăleanu: „Ai ceva la cap?”

Dinamo a primit o lovitură în momentul în care planul de reorganizare modificat propus de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a fost respins de Tribunalul București. Gigi Becali a avut un mesaj și pentru oficialul alb-roșiilor căruia îi cere să fie „corect”.

„Bă, Zăvăleanule, ai ceva la cap? Dacă e o societate care nu produce bani și consumă în continuare bani, care e Planul de reorganizare?!

ADVERTISEMENT

Adică toată ziua mănânci bani și n-aduci nimic acasă. Dacă nu poți achita nici măcar un leu din spate și tot faci datorii, cum să-i spui judecătorului că te reorganizezi? E prostia prostiilor! Fii, mă, drept, corect!”, a mai spus Gigi Becali.

Programul lui Dinamo înaintea reluării meciurilor din Liga 2

Dinamo se luptă pentru obținerea unui loc de play-off în Liga 2 Casa Pariurilor. Echipa antrenată de Ovidiu Burcă mai are trei meciuri oficiale de disputat până la finalul celor 19 etape ale sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Până atunci, Dinamo va juca meciuri de pregătire, însă programul clubului din Ștefan cel Mare a fost modificat din cauza vremii nefavorabile din Capitală. Miercuri, 1 februarie, „câinii roșii” aveau programat amicalul cu CSM Slatina, însă lotul clubului din Ștefan cel Mare a continuat ședințele de pregătire la Buftea.

Totodată, adversara din meciul amical pe care îl vor disputa sâmbătă, 4 februarie, a fost schimbată, iar în loc de Gloria Buzău, echipa lui Ovidiu Burcă se va înfrunta cu CS Blejoi, echipă prahoveană din Liga 3.

Meciurile amicale ale lui Dinamo:

  • 4 februarie: CS Blejoi
  • 8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite
  • 10 februarie: Unirea Slobozia
  • 11 februarie: Farul Constanța
  • 18 februarie: FC Brașov
ADVERTISEMENT