Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali se teme să nu-l primească pe Istvan Kovacs la centru: “Mare minune să nu îl vedem în Rapid – FCSB!”

Gigi Becali se teme ca Istvan Kovacs să nu fie delegat de Comisia Centrală a Arbitrilor la o partidă a FCSB-ului cu un adversar puternic din SuperLiga.
19.09.2023 | 13:07
Gigi Becali se teme sa nul primeasca pe Istvan Kovacs la centru Mare minune sa nu il vedem in Rapid  FCSB
Gigi Becali se teme să nu-l primească la centru pe Istvan Kovacs. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs a fost aspru criticat după deciziile luate la derby-ul CFR Cluj – Petrolul Ploiești, scor 1-0, în etapa cu numărul 9 din SuperLiga. Oaspeții au cerut două lovituri de pedeapsă, însă „centralul” din Carei a lăsat jocul să continue fără remușcări. Gigi Becali a comentat scandalul la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali se teme să nu-l primească pe Istvan Kovacs la centru: “Mare minune să nu îl vedem în derby!”

Gigi Becali i-a adus acuzații dure lui Istvan Kovacs, pe care îl consideră arbitrul de casă al CFR-ului. Patronul de la FCSB se teme că „centralul” ar putea fi delegat de CCA la derby-urile FCSB-ului fie cu Sepsi sau Rapid, acolo unde deciziile lui Kovacs ar putea face diferența.

ADVERTISEMENT

„De nu o să-l vedem pe Istvan Kovacs la meciul FCSB – Rapid. Tu ascultă ce spun eu. Zice că e arbitru FIFA și că vor să demonstreze că el e corect și el să arate că e corect, înțelegi? Poate să-l dea și cu Sepsi, să-l dea cu o echipă, unde cu ajutorul lui, noi să putem să pierdem.

Dacă-l dă cu echipe mici, poate să dea el peste cap și 11 metri că dă, că nu dă. Dar dacă-l dă cu OSK e greu pentru că OSK are echipă valoroasă. Dacă-l dă cu Rapid, e echipă puternică Rapid, adică nu poți să te bați”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, ironic: „Cine să arbitreze până la urmă? Cu Porumboiu nu mai iau campionatul în viața mea”

Gigi Becali este de părere că fotbalul românesc va rămâne fără arbitri, dacă scandalurile legate de arbitraj continuă. Ulterior, patronul vicecampioanei a avut un discurs haios la adresa lui Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru.

„Pe Feșnic nu-l mai dă, chiar dacă e arbitru valoros. Nu-l mai dă pentru că a făcut ce a făcut. Acum pe Kovacs, valoros arbitru, nu-l mai dă. Păi cine să arbitreze până la urmă? Dacă-l dă pe Porumboiu să arbitreze FCSB-ul nu mai iau campionatul în viața vieților. 

ADVERTISEMENT

Dacă Porumboiu este în teren ca arbitru, el nu mai este același om, este alt om. Porumboiu e genul de om care se transformă în arbitru corect. El iubește atât de mult meseria asta, încât poți să-i dai ce vrei tu și bani.

El iubește meseria, e disperat după arbitraj. Astfel, va arbitra corect. Așa îl vreau, dar nu vreau păreri. Când e vorba de păreri…”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe FANATIK.RO. Stați cu ochii pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici pentru a urmări în premieră fiecare ediție, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Gigi Becali se teme ca Istvan Kovacs să nu fie delegat la derby-urile FCSB-ului

ADVERTISEMENT