Fotbal international

Gigi Becali și-a ales favorita pentru finala Campionatului Mondial: „Țin cu ei!”

Gigi Becali va susține Argentina în finala Campionatului Mondial din Qatar, la duelul cu Franța, despre care a spus că nu are cum să o simpatizeze.
16.12.2022 | 21:54
Gigi Becali sia ales favorita pentru finala Campionatului Mondial Tin cu ei
Gigi Becali și-a ales favorita pentru finala Campionatului Mondial. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a spus că preferă naționala Argentinei pentru Lionel Messi, nefiind interesat de religia predominantă a celor două țări.â

Gigi Becali și-a ales favorita pentru finala Campionatului Mondial

Gigi Becali și-a ales favorita pentru finala Campionatului Mondial, iar aceea este Argentina, explicând și motivul pentru care nu a ales Franța.

ADVERTISEMENT

„Bă, tată, și ăia sunt catolici, și ceilalți. Nu mă interesează de niciunii. Dacă vreți voi așa, argentinienii sunt argentinieni.

Pentru mine, Papa e ca orice om. Înclin spre Argentina, pentru Messi, pentru că are argentinieni în echipa. Nu mă interesează Franța. Dacă e, țin cu Argentina”, a mai spus Gigi Becali, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, la ultimul meci în naționala Argentinei

Lionel Messi a recunoscut imediat după semifinala cu Croația, scor 3-0, că finala Cupei Mondiale va reprezenta ultima partidă din cariera sa în tricoul naționalei Argentinei.

„Sunt foarte fericit să reuşesc acest lucru. Încheind călătoria la Cupa Mondială jucând ultimul meu meci într-o finală. Tot ce am trăit la această Cupă Mondială este ceva foarte interesant, ceea ce au trăit oamenii, cum se bucură oamenii din Argentina.

ADVERTISEMENT

Sunt mulți ani până la următoarea ediție și nu cred că voi mai fi aici. Duminică va fi ultimul meci. Aşa se termină, cum e cel mai bine. După cum am tot spus, ceea ce ne dorim cu toții este celălalt trofeu.

Toate acestea sunt în regulă, dar important este să poți atinge obiectivul grupului, care este cel mai frumos dintre toate.

ADVERTISEMENT

Suntem la un pas după ce am luptat mult și vom încerca să facem tot posibilul să realizăm obiectivul”, a spus Lionel Messi.

Starul lui PSG a fost desemnat „Omul meciului” la finalul semifinalei cu Croația, meci în care a reușit să înscrie un gol și să ofere două pase decisive pentru Julian Alvarez.

  • 50.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT