Sport

Gigi Becali și-a făcut planul la FCSB: “Mai îmi trebuie doar un atacant!”. Ce spune despre Miculescu și Omrani

Gigi Becali, patronul FCSB, e gata să mai aducă un atacant la echipă și a dezvăluit ultimele detalii despre ofertele pentru David Miculescu și Billel Omrani.
17.07.2022 | 19:14
Gigi Becali sia facut planul la FCSB Mai imi trebuie doar un atacant Ce spune despre Miculescu si Omrani
Gigi Becali nu vrea să ofere pentru David Miculescu mai mult de 500.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de cinci milioane de euro pentru Darius Olaru, iar patronul FCSB a vorbit și despre un posibil transfer al lui David Miculescu.

Gigi Becali mai vrea un atacant la FCSB: „Dar nu îl găsesc în România”

Gigi Becali a declarat la Digi Sport că nu este dispus să ofere pentru David Miculescu mai mult de 500.000 de euro: „Singurul lucru e să mai aduc un atacant. Dar nu îl găsesc în România. Mă interesează și acum Miculescu, dar 500.000. Dau eu 1 milion pe Miculescu? Ce, sunt nebun? Nu e un atacant pe care vreau să îl văd”.

ADVERTISEMENT

Becali l-a dorit foarte mult pe fostul atacant al lui CFR Cluj, Billel Omrani, însă francezul a cerut un salariu astronomic: „Era Omrani, care îmi plăcea. Nu știu ce a făcut, dacă a semnat sau nu. A cerut salariu mare, 50.000 pe lună”.

Omul de afaceri a explicat că este forțat să îl vândă pe Darius Olaru din cauza războiul din Ucraina: „Nici Olaru nu îl vindeam dacă nu erau problemele cu războiul. Și am început să bag de la mine bani și am ajuns la vreo 5 milioane de euro. Eu bani dați”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îi dă replica lui Dan Petrescu: „Știe el? FCSB are 100, deci înseamnă că a greșit”

Dan Petrescu l-a iritat pe Gigi Becali după ce a declarat că CFR Cluj este deja campioană„Știe el, Dan Petrescu? Atunci cine e mai mare? 99 sau 100? 100 sau 99 e mai mare? FCSB are 100, deci înseamnă că a greșit. Deci 100 e mai mare ca 99. El o sa vină pe locul 2”.

Patronul le-a transmis jucătorilor FCSB-ului că trebuie să intre la pauza meciului cu U Cluj cu un avantaj de minim două goluri: „Diseară mă aștept la 2 sau 3-0 la pauză ca să odihnim jucătorii pentru Conference League. La asta mă aștept. Să aibă 2 sau 3-0 la pauză și după să odihnim jucătorii. Eu asta aștept”, a declarat patronul FCSB pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu e sigur va câștiga din nou titlul cu CFR Cluj: „Știți bine cine câștigă campionate în România în ultimii ani”

Antrenorul lui CFR Cluj e convins că dacă va rămâne în continuare în Gruia va reuși să câștige al șaselea titlu consecutiv în SuperLigă: „Din punctul ăsta de vedere sunt conștient și am zis și ieri, dacă Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj, fiți siguri că 99 la sută campionatul e luat și după trebuie să facem treabă bună în Europa. Știți bine cine câștigă campionate în România în ultimii ani, dar toată lumea uită.

Nu mă vedeți aici (n.r. dacă pleacă)? Eu zic mereu că am refuzat 7 milioane de euro să rămân. Eu nu fac bani aici, eu pierd bani. Tot timpul am spus că sunt fericit aici. Dacă cei de la CFR Cluj au încredere în mine, cum au avut după meciul cu Pyunik, atunci sigur o să fie mulțumiți”, a declarat Dan Petrescu după victoria în fața Rapidului.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj va juca în etapa a doua pe terenul celor de la FC U Craiova 1948. În preliminariile Conference League, ardelenii vor întâlni pe andorezii de la Inter Club d’Escaldes. În turul următor, echipa lui Dan Petrescu ar putea întâlni pe Shakhtyor Soligorsk (BLR), Tirana (ALB) / Zrinjski (BIH) sau Tobol Kostanay (KAZ) / Lincoln Red Imps (GIB).


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT