Sport

Gigi Becali și-a primit replica după afirmația: “Viking e cea mai slabă echipă pe care am văzut-o”. Cum l-a ironizat un jucător al norvegienilor pe patronul FCSB

FCSB este obligată să învingă în Norvegia pentru a se califica în grupele Conference League, iar Gigi Becali e sigur că Viking nu va face față jocului roș-albaștrilor. Nordicii i-au răspuns.
23.08.2022 | 09:51
Gigi Becali sia primit replica dupa afirmatia Viking e cea mai slaba echipa pe care am vazuto Cum la ironizat un jucator al norvegienilor pe patronul FCSB
Kristoffer Lokberg s-a arătat deranjat de declarațiile lui Gigi Becali care a spus despre Viking că e o echipă slabă. Nordicul i-a dat o replică acidă afaceristului. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Joi seara, de la ora 20:00, FCSB o va înfrunta pe Viking Stavanger în manșa a doua a duelului pentru un loc în grupele Conference League. Deși au pierdut 1-2 pe Arena Națională roș-albaștrii sunt optimiști.

Gigi Becali a spus despre Viking că e o echipă slabă. Cum au reacționat nordicii

Viking – FCSB va fi o înfruntare care pe care. Ambele echipe au ca obiectiv calificarea în grupele Conference League. După victoria din tur, 2-1 pe Arena Națională, nordicii au misiunea de a apăra rezultatul.

ADVERTISEMENT

Pe acest lucru mizează și patronul roș-albaștrilor Gigi Becali. Acesta crede că Viking se va baricada în apărare, în timp ce fotbaliștii lui vor ataca non-stop poarta lui Gunnarsson.

”E o echipă pe care noi o vom ataca încontinuu. Așa echipă – acum nu vreau să se supere Dumnezeu pe mine – dar nu am văzut așa echipă de când sunt eu în fotbal.

ADVERTISEMENT

Gloria Buzău era mai tare ca ăștia! Și cu o echipă din Divizia C dacă joci, mai pleacă și ei, mai atacă și ei, nu doar pe careul de 16 metri. Ei pot juca și pe acoperiș, ăsta e stilul lor de joc, asta e valoarea lor”, a prefațat Gigi Becali returul cu Viking, la Pro Arena.

Vorbele finanțatorului roș-albaștrilor nu le-a căzut bine norvegienilor. Mijlocașul Kristoffer Lokberg i-a răspuns omului de afaceri și i-a transmis acestuia că FCSB va avea mult de muncit pentru a-i învinge.

ADVERTISEMENT

”Am jucat bine, am practicat un fotbal de modă veche. Îi înțeleg că sunt frustrați, dar, dacă eram în locul lor, aș fi încercat să văd cum ar fi trebuit să jucăm mai bine. Ei au avut foarte multe mingi, dar nu și foarte multe ocazii de a marca.

Le-am văzut echipa. Cu atât de multă calitate individuală în ea, poate că ar fi trebuit să fie o echipă și mai bună, însă se pare că le este dificil”, a replicat Kristoffer Lokberg, citat de Aften Bladet.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Viking vor încinge atmosfera la returul cu FCSB

Victoria de pe Arena Națională, scor 2-1, nu este singurul avantaj pe care Viking îl are la returul cu FCSB. Fanii nordicilor vor umple micuța arena din Stavanger, iar la final speră că vor celebra calificarea în grupele Conference League.

Oficialii clubului nordic au anunțat că imediat după manșa tur, fanii au luat cu asalt casele de bilete și că peste 9.000 de tichete s-au vândut a doua zi după victoria de la București.

Stadionul pe care își dispută meciurile Viking este unul cu o capacitate medie, de 15.900 de locuri, iar atunci când este plin atmosfera este una incandescentă. Pe acest lucru mizează și fotbaliștii lui Bjarte Aarsheim și Morten Jensen.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru ”X2” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT