Sport

Gigi Becali și Mihai Stoica, contre după transferul lui Rotariu la FCSB: „Băi, ăsta e bun rău de tot!”

Gigi Becali și Mihai Stoica s-au contrazis după decizia patronului de a-l transfera la FCSB pe Dorin Rotariu. La ce numitor comun au ajuns cei doi.
19.10.2023 | 19:20
Gigi Becali si Mihai Stoica contre dupa transferul lui Rotariu la FCSB Bai asta e bun rau de tot
Gigi Becali și Mihai Stoica s-au contrazis după decizia patronului de a-l transfera la FCSB pe Dorin Rotariu. La ce numitor comun au ajuns cei doi. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu este noul transfer de la FCSB, mutarea fiind anunțată în exclusivitate de FANATIK. Extrema dreaptă a venit la ordinul lui Gigi Becali, chiar dacă, la început, Mihai Stoica a strâmbat din nas.

Gigi Becali și Mihai Stoica, contre după transferul lui Rotariu la FCSB

Gigi Becali nu are răbdare și îl va arunca din primul minut pe Dorin Rotariu în FCSB – FC Voluntari, partidă programată duminică, 22 octombrie, de la ora 21:00. Inițial, latifundiarul din Pipera își dorea să-l vadă vârf pe Roti, dar s-a răzgândit după o discuție cu fotbalistul în vârstă de 28 de ani.

ADVERTISEMENT

„Eu i-am zis că el joacă și număr 9, eu l-am întrebat pe băiat, a zis că joacă și număr 9. Mi-a zis că îi place cel mai mult în dreapta, dar că joacă trei posturi, atacant, al doilea vârf și în dreapta.

Nu era un secret, mi-a zis băiatul că cel mai bun randament îl dă în dreapta. Și eu știam că el joacă în dreapta. Eu l-am luat că atacant, nu ca număr dreapta.

ADVERTISEMENT

Noi aveam o problema în dreapta, că vârf e și Compagno, și Băluță. În dreapta nici Tavi nu funcționa bine, nici Miculescu.

De când a plecat Cordea aveam o problemă. Mi-a plăcut de Băluță, dar am zis că el va juca titular și cu asta-basta. Dacă el nu joacă bine, după 45 de minute, joacă altul. Eu am foarte mare încredere”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

„MM mi-a zis că nu a mai jucat de multă vreme”

Mihai Stoica a fost sceptic în privința utilizării ca titular a lui Rotariu în FCSB – FC Voluntari. Dorin Rotariu nu a mai jucat un meci oficial din luna mai, dar după primele antrenamente, managerul general al roș-albaștrilor a ajuns să-i dea dreptate lui Gigi Becali. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Roti „rupe” la ședințele de pregătire.

„Când l-am luat pe Rotariu, aceleași persoane au zis că nu a mai jucat de multă vreme, că nu știu ce. Și MM mi-a zis că nu a mai jucat de multă vreme.

ADVERTISEMENT

I-am zis că îl iau că mi-a plăcut de el de atunci. După trei zile de antrenament, MM mi-a zis ’Băi, Gigi, ăsta e așa cum ai zis tu, e bun rău de tot. E fotbal”, a adăugat patronul liderului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT
1,70 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „peste 2.5 goluri” la meciul FCSB - FC Voluntari