Sport

Gigi Becali, şocat de Borza în România – Spania: “Numai când îi aude vocea lui Gică Hagi încep picioarele să zbârnâie”. Exclusiv

Gigi Becali l-a lăudat încă o dată pe Gică Hagi pentru munca de la Farul Constanţa şi a declarat că unii jucători pot da randament doar sub comanda "Regelui", cum este şi cazul lui Borza.
22.06.2023 | 18:29
Gigi Becali socat de Borza in Romania  Spania Numai cand ii aude vocea lui Gica Hagi incep picioarele sa zbarnaie Exclusiv
Andrei Borza, în România - Spania 0-3. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a pierdut fără drept de apel meciul de deschidere de la Euro U21 cu Spania, scor 0-3. “Tricolorii” nu au arătat nimic în meciul de deschidere, deşi speranţele erau foarte mari înainte de startul turneului.

Gigi Becali, şocat de Borza în România – Spania: “Numai când îi aude vocea lui Gică, încep picioarele să zbârnâie”

Unul dintre cei mai lăudaţi jucători din SuperLiga în sezonul trecut a fost Andrei Borza. Titularizat împotriva Spaniei, fundaşul în vârstă de 17 ani a fost departe de evoluţiile arătate la Farul Constanţa.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat pentru FANATIK că unii jucători dau randament doar sub comanda lui Gică Hagi, aşa cum este şi cazul lui Andrei Borza, care nu s-a regăsit în confruntarea cu ibericii de la Euro:

“Există unul Hagi, care scoate untul din ei. Numai când îi aude vocea lui Gică, încep picioarele să zbârnâie. Măi, tată, la Farul este Hagi, nu putem vorbi de logică.

ADVERTISEMENT

“A făcut o minune anul ăsta, prin valoarea lui de antrenor. Dar nu poţi să o faci anual”

I-ai scos de acolo, e foarte greu... Dar nu cred că poate Gică Hagi la infinit să se bată iar la campionat. A făcut o minune anul ăsta, prin valoarea lui de antrenor. Dar nu poţi să o faci anual.

A făcut-o acum şase-şapte ani, când am pierdut noi în ultima etapă. Acum a făcut-o iar. Nu poţi în fiecare an. Că oboseşte şi el, Gică. Ca om oboseşti”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, surprins de transferurile Farului: “Dacă mai face şi din ăştia, mă duc la el şi îngenunchez”

Gigi Becali s-a arătat surprins de campania de transferuri făcută de Farul Constanţa şi a promis că va îngenunchea în faţa lui Gică Hagi dacă va reuşi să îi revitalizeze şi pe jucătorii recent transferaţi de la echipe retrogradate sau ieşiţi din formă:

“Dacă mai face şi din ăştia, mă duc la el şi îngenunchez. Dacă şi din ce a luat acum mai face fotbalişti, mă duc la el, îngenunchez şi fac mătănii. Aşa ceva nu se întâmplă”, a spus Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În această vară la Farul Constanţa au venit câte doi jucători de la retrogradatele Mioveni (Amine Benchaib, Nicolae Carnat) şi FC Argeş (Fabio Viana, Zorhan Bassong), dar şi jucători care au evoluat mai puţin precum Ionuţ Vînă, Rivaldinho sau Damien Dussaut.

  • 17 ani are Andrei Borza
  • 1.000.000 de euro este cota fundaşului lateral

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT