Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Interesul lui Fulham pentru Andrei Borza de la Farul, analizat la Fanatik SuperLiga. Reacția lui Florin Manea. Video exclusiv

Florin Manea este sigur că Andrei Borza nu va ajunge în Premier League pentru că nu are coeficientul de a ajunge acolo. Impresarul susţine că fotbalistul nu este la acest nivel.
31.05.2023 | 11:57
Interesul lui Fulham pentru Andrei Borza de la Farul analizat la Fanatik SuperLiga Reactia lui Florin Manea Video exclusiv
Interesul lui Fulham pentru Andrei Borza de la Farul, analizat la Fanatik SuperLiga. Reacția lui Florin Manea. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

The Sun scrie despre interesul celor de la Fulham de a-l transfera pe Andrei Borza de la Farul. Formaţia din Premier League oferă 2 milioane de lire sterline pentru fundaşul stânga al lui Gică Hagi.

Interesul lui Fulham pentru Andrei Borza de la Farul, analizat la Fanatik SuperLiga: “Nu poate să meargă în Premier League”

Florin Manea a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Andrei Borza nu are coeficientul de a ajunge în Premier League şi consideră că deocamdată nu poate juca într-un campionat atât de puternic:

ADVERTISEMENT

Nu poate să meargă Borza în Premier League pentru că nu are coeficient să meargă acolo. Sunt multe, nu doar prezenţa în echipa naţională. Dacă joci la naţională primeşti 4 puncte.

Trebuie să ai 16 să te califici şi 12 să intri în comisie. Naţionala României îţi dă patru puncte. Echipa la care joci, campionatul în care joci. Această regulă este de la Brexit încoace.

ADVERTISEMENT

“Aşa am auzit şi eu că Tottenham îl vrea pe Radu Drăguşin. Nu m-a sunat nimeni”

Octavian Popescu are patru puncte, Borza are un punct probabil. Campionatul României nu îţi dă niciun punct. Nu ştiu exact criteriile. Radu Drăguşin nu se califica la acest criteriu, dacă nu promova Genoa în această vară.

Jucător de naţională, cu tot. Şi cu meciuri jucate acolo. Este un calcul mai complex. Aşa am auzit şi eu că Tottenham îl vrea pe Radu Drăguşin. Nu m-a sunat nimeni.

ADVERTISEMENT

“Am zis-o cu Mazilu. Foarte bun la noi, a dat goluri. A jucat la aceeaşi categorie de vârstă cu Norvegia, n-a atins-o”

Diferenţa între campionatul României şi campionatul Angliei este imensă. Borza nu o să joace în următorii cinci ani la Fulham. Are nevoie de un campionat intermediar unde să pună forţă.

Am zis-o cu Mazilu. Foarte bun la noi, a dat goluri. A jucat la aceeaşi categorie de vârstă cu Norvegia, n-a atins-o. I-a bătut 4-0 Norvegia. Şi vorbesc de vârsta lui”, a spus Manea la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

VEZI VIDEO:

ADVERTISEMENT