Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali spune adevărul! Motivul pentru care l-a sunat pe Hagi

Gigi Becali a vorbit despre cazul antrenamentelor de la FCSB. Patronul echipei a explicat și care a fost discuția dintre el și Pintilii și motivul pentru care l-a sunat pe Hagi.
27.08.2023 | 15:08
Gigi Becali spune adevarul Motivul pentru care la sunat pe Hagi
Gigi Becali a vorbit despre cazul antrenamentelor de la FCSB. Patronul echipei a explicat și care a fost discuția dintre el și Pintilii și motivul pentru care l-a sunat pe Hagi.
ADVERTISEMENT

După eșecul cu Nordsjaelland, între Gigi Becali și Pintilii au apărut câteva discuții pe tema antrenamentelor. Patronul a explicat că l-a sunat pe Hagi pentru a-i cere un sfat. În final, Gigi le sugerează antrenorilor să mărească antrenamentele pentru a avea rezultate mai bune.

Gigi Becali, adevărul despre discuția cu Pintilii

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a spus în exclusivitate adevărul despre discuția cu Pintilii. Conversația a fost despre antrenamentele echipei de la FCSB. Patronul a sugerat ca antrenorii să mărească timpul în care jucătorii fac repetiții.

ADVERTISEMENT

“Nu e nimeni supărat. Eu mă refeream la ce fac străinii, că fac repetiții multe. Eu nu am zis niciodată 4 ore cum zice Meme. Am întrebat cât fac antrenament și le-am sugerat să mai facă o oră.

Ei au zis că nu pot să facă încă o oră, dar 20-30 de minute se poate. Pintilii a zis că dacă îl pun să facă mai mult, el pleacă. Dar a fost doar așa o discuție. Meme a zis după ca aș fi zis 4 ore. Eu nu i-am zis niciodată 4 ore.

ADVERTISEMENT

Cine știe de unde își aduce aminte, o fi văzut vreun film sau ce a visat el, v-a zis vouă după. Până la urmă dacă nu vor să le facă așa să nu le facă, e treaba lor”, i-a explicat patronul de la FCSB lui Horia Ivanovici.

Motivul pentru care Becali l-a sunat pe Hagi

Gigi Becali a explicat de ce l-a sunat pe Hagi. Patronul de la FCSB a vrut să știe cum poate să facă ca echipa sa să reziste mai bine fizic pe teren. Patronul a vorbit și cu Tănase sau Olăroiu pentru a înțelege cum decurg lucrurile în străinătate și să vadă cum poate implementa și el mentalitatea repetiției la FCSB

ADVERTISEMENT

“Eu nu le impun, dacă ei zic că au specialiști și astea. Eu spun ce văd și ce îmi zice Tănase sau vreo 2-3 jucători care vor antrenamente mai lungi. Până la urmă acum fac așa. Am vorbit cu unii și cu alții, jucători care pleacă în străinătate, care mi-au zis că acolo nu mai ai timp decât de somn.

Și l-am întrebat și pe Olăroiu, pe Hagi de repetiție. Ei asta fac, repetiție, repetiție, repetiție și minge, minge, minge. Eu am întrebat lucrurile astea în timp, în vreo 2-3 ani. Și am zis și eu să facem și noi repetiție și tot.

ADVERTISEMENT

Că am văzut că în repriza a doua mai cădeam fizic. Asta a fost toată discuția. Dacă vor să facă, dacă nu vor, nu îi oblig eu, dar rezultatele nu le vor avea.”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Gigi Becali spune adevărul despre discuția cu Pintilii

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la...
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la khmerii roșii și Vietnam la războiul din Ucraina
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie....
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie. Durere fără margini
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din...
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din România
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!