Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali spune adevărul! Motivul pentru care l-a sunat pe Hagi

Gigi Becali a vorbit despre cazul antrenamentelor de la FCSB. Patronul echipei a explicat și care a fost discuția dintre el și Pintilii și motivul pentru care l-a sunat pe Hagi.
27.08.2023 | 15:08
Gigi Becali spune adevarul Motivul pentru care la sunat pe Hagi
Gigi Becali a vorbit despre cazul antrenamentelor de la FCSB. Patronul echipei a explicat și care a fost discuția dintre el și Pintilii și motivul pentru care l-a sunat pe Hagi.
ADVERTISEMENT

După eșecul cu Nordsjaelland, între Gigi Becali și Pintilii au apărut câteva discuții pe tema antrenamentelor. Patronul a explicat că l-a sunat pe Hagi pentru a-i cere un sfat. În final, Gigi le sugerează antrenorilor să mărească antrenamentele pentru a avea rezultate mai bune.

Gigi Becali, adevărul despre discuția cu Pintilii

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a spus în exclusivitate adevărul despre discuția cu Pintilii. Conversația a fost despre antrenamentele echipei de la FCSB. Patronul a sugerat ca antrenorii să mărească timpul în care jucătorii fac repetiții.

ADVERTISEMENT

“Nu e nimeni supărat. Eu mă refeream la ce fac străinii, că fac repetiții multe. Eu nu am zis niciodată 4 ore cum zice Meme. Am întrebat cât fac antrenament și le-am sugerat să mai facă o oră.

Ei au zis că nu pot să facă încă o oră, dar 20-30 de minute se poate. Pintilii a zis că dacă îl pun să facă mai mult, el pleacă. Dar a fost doar așa o discuție. Meme a zis după ca aș fi zis 4 ore. Eu nu i-am zis niciodată 4 ore.

ADVERTISEMENT

Cine știe de unde își aduce aminte, o fi văzut vreun film sau ce a visat el, v-a zis vouă după. Până la urmă dacă nu vor să le facă așa să nu le facă, e treaba lor”, i-a explicat patronul de la FCSB lui Horia Ivanovici.

Motivul pentru care Becali l-a sunat pe Hagi

Gigi Becali a explicat de ce l-a sunat pe Hagi. Patronul de la FCSB a vrut să știe cum poate să facă ca echipa sa să reziste mai bine fizic pe teren. Patronul a vorbit și cu Tănase sau Olăroiu pentru a înțelege cum decurg lucrurile în străinătate și să vadă cum poate implementa și el mentalitatea repetiției la FCSB

ADVERTISEMENT

“Eu nu le impun, dacă ei zic că au specialiști și astea. Eu spun ce văd și ce îmi zice Tănase sau vreo 2-3 jucători care vor antrenamente mai lungi. Până la urmă acum fac așa. Am vorbit cu unii și cu alții, jucători care pleacă în străinătate, care mi-au zis că acolo nu mai ai timp decât de somn.

Și l-am întrebat și pe Olăroiu, pe Hagi de repetiție. Ei asta fac, repetiție, repetiție, repetiție și minge, minge, minge. Eu am întrebat lucrurile astea în timp, în vreo 2-3 ani. Și am zis și eu să facem și noi repetiție și tot.

ADVERTISEMENT

Că am văzut că în repriza a doua mai cădeam fizic. Asta a fost toată discuția. Dacă vor să facă, dacă nu vor, nu îi oblig eu, dar rezultatele nu le vor avea.”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Gigi Becali spune adevărul despre discuția cu Pintilii

ADVERTISEMENT