Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Gigi Becali trebuie să-și pună singur clauză”. Adi Ilie a venit cu propunerea-bombă și a dezvăluit clauza lui Hagi la FCSB

Adi Ilie a venit cu o propunere-bombă pentru Gigi Becali, iar „Cobra” a dezvăluit și ce clauză de reziliere a avut Gică Hagi la FCSB.
18.04.2024 | 13:09
Gigi Becali trebuie sasi puna singur clauza Adi Ilie a venit cu propunereabomba si a dezvaluit clauza lui Hagi la FCSB
„Gigi Becali trebuie să-și pună singur clauză” Adi Ilie a venit cu propunerea-bombă și a dezvăluit clauza lui Hagi la FCSB. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Ilie este într-o formă de zile mari la FANATIK SUPERLIGA, iar specialistul îi sugerează lui Gigi Becali să își pună singur clauză de reziliere. Fostul mare internațional român a dezvăluit și detalii interesante din contractul lui Gică Hagi la FCSB.

Adi Ilie a venit cu propunerea-bombă și a dezvăluit clauza lui Hagi la FCSB: „Gigi Becali trebuie să-și pună singur clauză”

Intervenția patronul din fotbalul românesc în alegerea primului „11” sau viața de zi cu zi a echipei a devenit din ce în ce mai răspândită în fotbalul românesc. Gigi Becali se implică în alcătuirea echipei de start de la FCSB, dar și la schimbări.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie spune că Gigi Becali trebuie să își pună singur o clauză de reziliere la FCSB, dar de 100 de milioane de euro. „Cobra” era în conducerea clubului din SuperLiga, atunci când Gică Hagi a antrenat în Ghencea, iar acesta a dezvăluit detalii din contractul „Regelui”.

„Gigi Becali trebuie să-și pună singur clauză. E și mare, vreo 100 de milioane de euro dacă vrei să mă dai afară. Hagi a avut clauză la Steaua și foarte mulți au avut clauză anti-patron. Hagi a avut 500.000 de euro la Steaua, dacă îl dă afară.

ADVERTISEMENT

Țin minte ce s-a întâmplat, eram manager. Dacă pui o clauză de un milion să vezi câtă presiune poți să ai”, a dezvăluit Adi Ilie la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Horia Ivanovici: „Vreau și eu să antrenez cu clauze din astea”.

Remus Răureanu: „Dacă am clauza asta mă rog în fiecare zi să fiu demis, nici nu mai contează rezultatele”.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie i-a făcut transferurile lui Gigi Becali: „O să marchezi vreo 45 de goluri”

Adrian Ilie i-a făcut lista de transferuri lui Gigi Becali la FCSB pentru calificarea în grupele cupelor europene. „Cobra” își dorește jucători precum Alex Mitriță, Philip Otele și Vladimir Screciu la liderul din SuperLiga.

„Ai nevoie de jucători. L-aş lua pe Otele, pe Mitriţă, să mai găsesc un fundaş central… Acum a revenit Chiricheş şi va fi o piesă foarte importantă la FCSB. Mai trebuie un mijlocaş central şi o extremă dreapta. Bineînţeles, doi-trei jucători care rezerve.

ADVERTISEMENT

Dacă mă uit în campionat, sunt pe aceste posturi. Rapid are jucători destul de buni, Craiova îl are pe Screciu, noi avem jucători valoroşi în campionat. Ne uităm la primii patru golgheteri. Sunt 4-5 care au goluri importante. Să aduci jucători care marchează.

Otele, dacă îl pui vârf, cu Coman şi cu Mitriţă, faci o socoteală şi o să marchezi vreo 45 de goluri pe sezon în trei inşi”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Ilie PROPUNE CLAUZE ANTI PATRON! “Hagi a avut la Gigi Becali, Galca isi pune si el!”

ADVERTISEMENT