Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie i-a făcut lui Gigi Becali lista de transferuri la FCSB. „Ăștia sunt jucătorii care trebuie aduși ca să dea goluri”

Adrian Ilie i-a făcut lista de transferuri lui Gigi Becali. "Cobra" e de părere că patronul FCSB trebuie să întărească echipa în mai multe posturi importante.
15.04.2024 | 11:17
Adi Ilie ia facut lui Gigi Becali lista de transferuri la FCSB Astia sunt jucatorii care trebuie adusi ca sa dea goluri
Adi Ilie i-a făcut lui Gigi Becali lista de transferuri la FCSB. „Ăștia sunt jucătorii care trebuie aduși ca să dea goluri”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a dus la 13 puncte avans faţă de CFR Cluj şi Universitatea Craiova după victoria cu 1-0 din Gruia. Roş-albaştrii pot să câştige matematic titlul etapa viitoare, când se va disputa derby-ul cu Rapid.

Adi Ilie i-a făcut lui Gigi Becali lista de transferuri la FCSB: “A revenit Chiricheş şi va fi o piesă foarte importantă”

Adrian Ilie consideră că pentru a evolua cu brio în cupele europene, FCSB trebuie să se întărească în această vară şi i-a făcut lista de transferuri lui Gigi Becali în direct la FANATIK SUPERLIGA:

ADVERTISEMENT

Ai nevoie de jucători. L-aş lua pe Otele, pe Mitriţă, să mai găsesc un fundaş central… Acum a revenit Chiricheş şi va fi o piesă foarte importantă la FCSB. Mai trebuie un mijlocaş central şi o extremă dreapta.

Bineînţeles, doi-trei jucători care rezerve. Dacă mă uit în campionat, sunt pe aceste posturi. Rapid are jucători destul de buni, Craiova îl are pe Screciu, noi avem jucători valoroşi în campionat. 

ADVERTISEMENT

Ne uităm la primii patru golgheteri. Sunt 4-5 care au goluri importante. Să aduci jucători care marchează. Otele, dacă îl pui vârf, cu Coman şi cu Mitriţă, faci o socoteală şi o să marchezi vreo 45 de goluri pe sezon în trei inşi”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali: “Astăzi am luat atacant! Pe David Miculescu!”

Gigi Becali nu mai pare atât de convins să facă multe transferuri şi pe postul de atacant central este foarte mulţumit de David Miculescu, cel care a făcut un meci bun în Gruia:

ADVERTISEMENT

„Astăzi am luat atacant! Pe David Miculescu! Nu ați văzut ce s-a bătut cu ei? O să dea el și goluri, stați așa. Noi am câștigat meciul ușor. În condițiile în care Olaru iar nu a fost în apele lui.

Stai puțin, că nu mai sunt așa disperat să iau atacant. Păi dacă îl am pe David Miculescu? Nu ați văzut ce fizic are?”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FCSB este aproape de primul titlu de campioană după o pauză de 9 ani. Roş-albaştrii au un parcurs perfect în play-off, cu 4 victorii din primele 4 meciuri.

ADVERTISEMENT