Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Gigi Becali vă atacă pentru că-i e frică de CFR?” Balaj, replică devastatoare

Rivalitatea dintre FCSB și CFR este la cote ridicate în acest sezon de Liga I. Gigi Becali acuză arbitrajul de la Arad și dă vina pe clujeni pentru deciziile nefavorabile din deplasarea de la UTA.
29.08.2023 | 21:12
Gigi Becali va ataca pentru cai e frica de CFR Balaj replica devastatoare
Cristi Balaj, replica pentru Gigi Becali. sursa foto: inquamphotos
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a ieșit la atac după prima înfrângere a FCSB-ului din acest sezon. Patronul roș-albaștrilor acuză arbitrul de viciere de rezultat în urma penaltiului prin care UTA a reușit să egaleze la Arad. Partida s-a terminat 2-1 pentru echipa lui Rednic, iar Becali o vede pe CFR implicată direct în deciziile centralilor.

CFR Cluj neagă orice implicare

“Gigi Becali vă atacă pentru că-i e frică de voi?”, a întrebat  Horia Ivanovici. Președintele CFR-ului, Cristian Balaj, a dat replica: “Zicea că nu contăm în lupta pentru titlu când a început campionatul, că să îi aducă echipe, nu asta spunea? Înseamnă că nu îi este frică. La Gigi Becali nu se potrivește ceea ce spune cu ceea ce gândește sau cu ce face”.

ADVERTISEMENT

Până la partida cu UTA, FCSB avea maxim de puncte. Echipa lui Gigi Becali avea 5 victorii din 5 posibile, iar duelul de la Arad părea o simplă formalitate. Florinel Coman a deschis scorul rapid în prima repriză, însă trupa din Arad a reușit să întoarcă partida. Becali a acuzat arbitrajul la finalul partidei.

UTA a avut parte de un penalti ușor acordat, iar Fabry a egalat în minutul 18. Arbitrul a ezitat în primă fază să arate punctul de la 11 metri, însă a fost convins de către cabina VAR că Pantea a atins mingea cu mâna. La cabina VAR s-a aflat Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, arbitru din categoria Elite.

ADVERTISEMENT

Balaj consideră că Becali nu ar trebui să vorbească despre arbitraj

Insistența prin care Szabolcs Kovacs i-a cerut arbitrului Găman să dicteze 11 metri l-a făcut pe Gigi Becali să îl atace public pe arbitrul VAR. Becali a lansat acuze grave la adresa fraților Kovacs, pe care îi consideră aliații celor de la CFR și a scos în evidenți o tranzacție imobiliară între Istvan și patronul CFR-ului.

“Și dacă ajunge unul care a demonstrat că e specialist în a eșua în fotbalul românesc și că nu-l interesează decât banii și nu neapărat performanța, să vorbească despre arbitrii care au ajuns în Elite, înseamnă că suntem pierduți”, a declarat Cristian Balaj în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj este în revenire de formă după un start modest de sezon. Echipa lui Mandorlini ocupă locul 3 în campionat cu 4 victorii, un egal și o înfrângere. Partida pierdută a fost chiar împotriva FCSB-ului, la primul meci jucat pe Ghencea de către roș-albaștrii. Scorul a fost atunci 1-0.

FCSB se pregătește să revină pe Ghencea la partida cu Universitatea Craiova. După înfrângerea de la UTA care a pornit un întreg scandal între FCSB și CFR, echipa lui Becali este obligată să câștige contra oltenilor pentru a rămâne lideri detașați ai campionatului. În acest moment, echipa lui Becali e la un punct de Universitatea Craiova și la două puncte de CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct pe FANATIK.RO. Emisiunea se vede exclusiv în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30. Premiera are loc, în aceeași zi de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Balaj, replica pentru Gigi Becali

ADVERTISEMENT