Sport

Gigi Becali vrea să îl umple de bani pe Florinel Coman după ce a declarat că vrea să plece: „Câștigă ca în străinătate!”

Gigi Becali are de gând să pluseze la salariul lui Florinel Coman. Jucătorul FCSB-ului a declarat că vrea să se transfere în străinătate.
11.07.2023 | 14:50
Gigi Becali vrea sa il umple de bani pe Florinel Coman dupa ce a declarat ca vrea sa plece Castiga ca in strainatate
Gigi Becali îl umple de bani pe Florinel Coman, dacă FCSB va câștiga titlul. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a luat atitudine după ce Florinel Coman a declarat că vrea să plece străinătate în această perioadă de transferuri. În cazul în care FCSB se va califica în grupele Conference League și va câștiga titlul, patronul roș-albaștrilor îl va umple de bani pe jucător.

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce Florinel Coman a spus că vrea să plece

Florinel Coman este cel mai bine plătit jucător din SuperLiga, cu un salariu lunar de 30.000 de euro, informație dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. În noul contract, Gigi Becali i-a pus o clauză de 5 milioane de euro fotbalistului, clauză pe care o regretă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat că Florinel Coman va pleca de la FCSB, doar în cazul în care, o altă echipă va plăti clauza de 5 milioane de euro trecută în contract. Latifundiarul din Pipera a reacționat după ce fotbalistul a lăsat de înțeles că vrea să plece.

„De unde să știu eu, cum să plece? Cu macaraua sau cu basculanta? Coman pleacă doar dacă dă cineva 5 milioane”, a declarat Gigi Becali. Florinel Coman mai are contract cu FCSB până în vara anului 2028.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să îl umple de bani pe Florinel Coman după ce a spus că vrea să plece: „Câștigă ca în străinătate”

Ulterior, Gigi Becali a anunțat că este pregătit să aducă o mărire majoră salariului lui Florinel Coman. Condițiile sunt ca FCSB să cucerească titlul și să se califice în grupele UEFA Conference League.

„Dacă nu, ne calificăm cu el, luăm campionatul, îi fac 50.000 de euro lunar, cu prime 700-800.000 pe an, și gata, rămâne la FCSB, căștigă ca în străinătate! Să tragă echipa după el și îi fac un milion”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, reacție pe măsură după protestele CSA Steaua la adresa FCSB: „Vai de capul lor!”

FCSB este aproape să revină în Ghencea chiar la derby-ul cu Dinamo, care va avea loc pe 22 iulie, de la ora 21:30. Pentru a bloca accesul echipei lui Elias Charalambous, ultrașii celor de la CSA Steaua au organizat un protest macabru în jurul stadionului.

Gigi Becali a reacționat dur în urma imaginilor teribile și i-a avertizat pe ultrașii din Peluza Sud. „D-astea așa fac și eu acum, circuri pe aici, facem circ! Vezi-ți de treaba ta și familia ta, să nu te ia miliția! Astea se monitorizează! Și Doamne ferește, se întâmplă ceva, răspund doar 7-8-10 oameni de fac câte 7 ani de pușcărie! Se întâmplă ceva, o nenorocire, și pentru o prostie răspund ăia care au instigat, nu? Ei fac teribilisme, cruci, coșciuge, și după aia plâng părinții lor!

ADVERTISEMENT

Și o să facă pușcărie 3-4, ăia care instigă, că se știe cine instigă! 10-12 ani de pușcărie, vai de capul lor! Băi, băieți, vedeți-vă mă de treabă, stați acasă, mă! Duceți-vă la meciurile voastre, vă interesează pe voi ce fac alții?”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova 1948 – FCSB

ADVERTISEMENT