News

Gigi Becali vrea să sfințească străzile după marșul Pride din București: „Dracii rămân în urma lor pe Calea Victoriei şi fac oamenii accident cu maşina”

Declarații spumoase ale finanțatorului FCSB. „ Nu protestăm, ei sunt liberi să facă ce vor. Şi noi suntem liberi să sfinţim locul.”
29.07.2023 | 17:31
Gigi Becali vrea sa sfinteasca strazile dupa marsul Pride din Bucuresti Dracii raman in urma lor pe Calea Victoriei si fac oamenii accident cu masina
Gigi Becali vrea să sfințească străzile după marșul Pride. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să sfințească străzile după marșul „Bucharest Pride 2023”, care va avea loc sâmbătă la ora 18:00, pe traseul Calea Victoriei, Pod Națiunile Unite, Bulevardul Națiunile Unite și Parcul Izvor.

Gigi Becali vrea să sfințească străzile după marșul Bucharest Pride 2023

Finanțatorul FCSB a declarat că va desfășura și el un marș, pentru a da cu agheasmă, în urma evenimentului de astăzi. Becali va merge duminică, 30 iulie, pe același traseu. Va fi însoțit de preoți care vor sfinți Capitala.

ADVERTISEMENT

Becali susține că oamenii sunt liberi să facă ce vor, dar că și el e liber să „curețe străzile de duhuri”. „Nu ne putem opune. Ce putem face noi? Când ei fac un marş, nu protestăm, că ei sunt liberi să facă ce vor. Şi noi suntem liberi să sfinţim locul, adică să curăţim de duhuri.

De exemplu, pe Calea Victoriei, mâine, la ora 6.00, o să fie o lucrare de sfinţire a locului. De curăţire a duhurilor necurate, că pe acolo, pe unde trec ei, lasă duhuri rele şi fac accidente oamenii, mor oameni după aia”, a declarat finanțatorul FCSB, la Realitatea.

ADVERTISEMENT

„Duhurile rele, dracii rămân în urma lor pe Calea Victoriei”

De asemenea, Gigi Becali a spus că nu are nimic împotriva căsătoriilor civile ale persoanelor LGBT, dar că nu ar accepta să aibă loc și în biserică sau ca aceștia să primească acordul adopțiilor în România.

„Niciodată adopţie şi niciodată căsătorie în biserică. (…) Duhurile rele, dracii rămân în urma lor pe Calea Victoriei şi fac oamenii accident cu maşina mâine, poimâine, peste o săptămână. Eu nu am treabă cu ei.

ADVERTISEMENT

Acum sunt mai liberal, înainte eram radical. Acum m-am gândit. Stai că oamenii nu au nicio vină, eu nu mai dau vina pe om. Eu dau vina pe păcat, pe drac, care îl pune pe om să facă păcat. Ce pot să fac eu? Merg pe Calea Victoriei şi sfinţesc cu agheasmă, că mai rămân draci pe acolo, pe o trecere de pietoni, pe o scară de bloc”, a adăugat Gigi Becali, conform sursei citate.

Nu este pentru prima dată când Becali sfințește străzile după un marș al comunității LGBT. În 2021, deși tocmai suferise o operație la umăr, finanțatorul echipei FCSB a organizat și a participat la acțiune, comparând-o cu un act de exorcism.

ADVERTISEMENT

„Bucharest Pride 2023” este organizat sâmbătă, 29 iulie, de Asociația ACCEPT, cu scopul revendicării drepturilor LGBTQIA+ din România. Potrivit organizatorilor, în acest an sunt așteptate peste 15.000 de persoane la marșul diversității.

ADVERTISEMENT