Sport

Gigi Becali vrea un atacant din străinătate la FCSB: “Să vedem dacă pot să îl iau”. Ce se întâmplă cu David Miculescu

Gigi Becali, patronul FCSB, anunță că va încerca să aducă un atacant din străinătate la FCSB. A fixat și ținta, rămâne să îl și convingă pe fotbalist. În schimb, David Miculescu nu mai e o soluție.
26.07.2022 | 17:31
Gigi Becali vrea un atacant din strainatate la FCSB Sa vedem daca pot sa il iau Ce se intampla cu David Miculescu
Gigi Becali se reorientează către jucători strâini, după ce FCSB a avut patru în primul unsprezece cu Rapid. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță un nou posibil transfer, mai ales că jucătorul vizat îndeplinește cea mai importantă condiție pe care o cere patronul FCSB. Este gratis.

Gigi Becali se reorientează din nou către jucători străini: „Nu mai dau eu bani la fotbal”

Patronul FCSB nu mai e dispus să dea bani pe jucători și vrea să aducă din nou un atacant străin la echipă: „Atacant am găsit unul, să vedem dacă pot să-l iau. Nu e din România! Îl iau liber, nu mai dau eu bani la fotbal”.

ADVERTISEMENT

Andrei Dumiter s-a accidentat și va lipsi o perioadă lungă de timp, iar FCSB va rămâne și fără golgeterul echipei, Florin Tănase, care va pleca în China. Astfel, singurul număr nouă din lot rămâne Ivan Mamut.

Prin urmare, noul antrenor Nicolae Dică va avea mari bătăi de cap dacă acest transfer nu se va realiza, mai ales că FCSB e angrenată pe trei fronturi.

ADVERTISEMENT

Ce spune Gigi Becali despre un transfer al lui David Miculescu la FCSB: „UTA cere mulți bani”

FANATIK a aflat în exclusivitate despre interesul lui Gigi Becali pentru David Miculescu, însă arădenii cer o sumă exorbitantă pentru golgeterul lor:

„UTA cere mulți bani pe Miculescu. Mi-ar fi plăcut de el, dar UTA care mulți bani. Iar el nu a avut minte. Ce l-a învățat tatăl lui… «Domnule, semnează prelungirea»”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu înțelege de ce Miculescu nu a plecat când a avut ocazia să o facă liber de contract și să încaseze o sumă uriașă la semnătură, iar acum riscă să rămână blocat din cauza prețului cerut de UTA.

Acum veneai și iți dădeam 2-300.000 de euro la semnătură, că se termina contractul cu UTA. Îi dădeam și 15.000 de euro salariu. Acum să ia UTA banii… Să nu mai ia el.

ADVERTISEMENT

Să rămână acolo și poate se și plafonează. Dacă nu au minte, ce să fac? Acum are contract 4-5 ani, iar UTA cere 1-1,5 milioane de euro”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,50 este cota pentru „se califică FCSB” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT