Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Corsicanu a pus piciorul în prag în scandalul cu Borza și Albu: „Eu le știu toate intimitățile”. Ce s-a întâmplat după CFR – Rapid

Gigi Corsicanu a luat cuvântul în scandalul care i-a avut în prim plan pe Borza și pe Albu. Ce spune fostul șef de galerie despre petrecăreții Rapidului
27.02.2024 | 10:00
Gigi Corsicanu a pus piciorul in prag in scandalul cu Borza si Albu Eu le stiu toate intimitatile Ce sa intamplat dupa CFR  Rapid
Gigi Corsicanu a pus piciorul în prag în scandalul cu Borza și Albu. „Eu le știu toate intimitățile” Ce s-a întâmplat după CFR – Rapid. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a făcut implozie după înfrângerea de la Iași, scor 1-3, cu Poli. La scurt timp după eșec, Andrei Borza și Alexandru au mers în club, deși erau în programul echipei. Imaginile cu cei doi petrecăreți au devenit virale. Ce reacție a avut Gigi Corsicanu.

Cum a reacționat Gigi Corsicanu în scandalul cu Borza și Albu: „Apă bei, apă joci”

„Eu zic că nu e un capăt de țară. La fotbaliști se mai întâmplă chestii de genul ăsta. Ai acolo câțiva foști fotbaliști la tine în emisiune și ei știu foarte bine că nimeni nu e ușă de biserică. Erau unii, cum era Neluțu Sabău.

ADVERTISEMENT

Noi aveam o vorbă. Apă bei, apă joci. Cam asta e ideea. Eu sunt de o viață întreagă legat de fotbal și știu toate intimitățile lor. Pentru noi nu e ceva ieșit din comun, cei care știm intimitățile fotbaliștilor.

Pentru oamenii de rând, care știu doar din ce văd informații în presă sau la televizor e ceva wow. Dar pentru noi care știm ce fac fotbaliștii, nu e”, a declarat Gigi Corsicanu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e luni, marți și vineri, de la 10:30, live pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate amenzile și pedeapsa pe care o vor avea de ispășit Albu și Borza. Se pare că sancțiunile nu sunt atât de drastice, iar asta aștepta și Gigi Corsicanu.

(n.r. – dar pentru club cum e?) Nu prea e bine că am și pierdut, a fost un meci foarte prost, noi am pierdut la Iași. E greșeala lor că au fost văzuți, dar de obicei fotbaliștii ies. Se mai strecoară ei, mai pleacă, mai beau un șpriț prin cantonamente.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că e cazul să le tăiem capetele, mai ales acestui copil, Borza, care e tânăr, e puști. A ieșit și el. Nu și-a dat seama, nu trebuie să îl punem la zid. Clubul a plătit atâția bani pentru el. Nu cred că e cazul să-i tăiem capul. El e la o vârstă fragedă și riști dacă îl pedepsești atât de drastic să îl pierzi și e păcat. Părerea mea. Acum clubul decide ce are de făcut.

Scoți din echipă 2-3 etape și după aceea le dai șansa să își repare greșelile”, a adăugat fostul lider de galerie al Rapidului.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat după CFR Cluj – Rapid 0-1

Escapada din Copou ar putea să nu fie singura. Gigi Corsicanu a lăsat de înțeles că ceva asemănător s-ar fi putut petrece și la Cluj. În altă ordine de idei, Rapid se pregătește de meciul cu UTA din Giulești, programat miercuri, 28 februarie, de la ora 21:00.

„Poate au fost și după meciul de la Cluj. Atunci am câștigat și nimeni n-a mai făcut tam tam. Nu știu, poate a fost și atunci, dar a fost după victorie și nu s-a resimțit așa prost. Nici nu venea etapă intermediară”, a conchis Corsicanu.

Gigi Corsicanu, REACTIE SPUMOASA dupa SCANDALUL de la Rapid: “APA BEI, APA JOCI”

ADVERTISEMENT