Fotbal intern

Gigi Mulțescu e out de la Dinamo. Pablo Cortacero spune că are precontract semnat cu Cosmin Contra! Exclusiv

13.08.2020 | 20:18
Gigi Multescu e out de la Dinamo Pablo Cortacero spune ca are precontract semnat cu Cosmin Contra Exclusiv
ADVERTISEMENT

Vânzarea lui Dinamo de la Ionuț Negoiță către spaniolii reprezentați de Pablo Cortacero vine și cu un nou antrenor pentru „câinii roșii”.

Din informațiile FANATIK, Gigi Mulțescu va fi înlocuit, el urmând să fie anunțat de către noul acționar majoritar despre acest aspect. Pablo Cortacero, noul șef, le-a spus transmis oamenilor lui Ionuț Negoiță că are un precontract semnat cu Cosmin Contra!

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero, noul șef de la Dinamo, a scăpat „porumbelul” la finalul negocierilor cu Ionuț Negoiță: „Am un precontract cu Contra!”

Dinamo a schimbat nu doar acționariatul, dar va schimba și banca tehnică. Gigi Mulțescu, cel care i-a condus pe „roș-albi” în două meciuri, cu Voluntari și Viitorul, trebuie să-i lase locul noului tehnician.

„Eu am vorbit cu Bogdan Bălănescu și mi-a spus să mă ocup deocamdată de echipă. Am contract până pe 15 august, cu drept de prelungire. Asta e! O să mă ocup în continuare de echipă până nu o să mai ocup…” – Gigi Mulțescu

Iar acesta ar putea fi Cosmin Contra, fost antrenor la Dinamo și selecționer al României până la finele anului trecut. FANATIK a aflat că la finalul negocierilor dintre Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero, spaniolul a scăpat „porumbelul”.

ADVERTISEMENT

Am un precontract semnat dinaintea pandemiei cu Cosmin Contra în caz că reușesc să preiau Dinamo”, le-a spus Pablo Cortacero celor prezenți la negocierile de la RIN.

FANATIK a dezvăluit implicarea lui Contra și a misteriosului avocat al părții spaniole, Dorin Șerdean, pe 8 iunie 2020

Punerea numelui lui Cosmin Contra pe tapet ar fi o mare lovitură pentru Cortacero. Site-ul nostru a scris despre implicarea lui Contra în negocierile pentru vânzarea lui Dinamo către spanioli pe 8 iunie, atunci când am dezvăluit și cine este misteriosul avocat al părții spaniole.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Pavel Dorin Șerdean, prieten cu Cornel Țălnar, și el implicat în această vânzare a clubului. Șerdean și Țălnar se cunosc de când tatăl ultimului era primar în Șard, comuna Ighiu, în județul Alba.

Ei se cunosc foarte bine și cu Cosmin Contra, având afaceri împreună. Mai mult, Șerdean are și el o firmă în Spania, acolo fiind punctul de început al discuțiilor dintre partea spaniolă și Ionuț Negoiță pentru acțiunile de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Iar apropo de Contra, dacă va respecta sau nu acel precontract cu care se laudă Cortacero și va veni antrenor la Dinamo, rămâne de văzut. FANATIK a luat legătura cu Contra când au apărut informațiile de mai sus.

„Deocamdată nu am discutat concret posibilitatea de a mă implica în vreun fel la Dinamo. Nu cred că se pune problema să mă întorc în România. Deocamdată, nu spun niciodată. Planurile mele vizează Spania sau altă țară cu fotbal dezvoltat”Cosmin Contra pentru FANATIK, iunie 2020

Dacă pista Contra nu va mai putea fi accesată de către Cortacero, antrenorul care-l va înlocui pe Gigi Mulțescu, care va rămâne totuși în club, va fi un spaniol.

ADVERTISEMENT