Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Mustață, laude pentru suporterii rivali de la CSA Steaua: „Peluza Sud a fost la înălțime”

Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord, a lăudat prestația rivalilor de la Peluza Sud, cei ce susțin CSA Steaua, la meciul dintre ”militari” și Rapid.
03.11.2023 | 18:55
Gigi Mustata laude pentru suporterii rivali de la CSA Steaua Peluza Sud a fost la inaltime
Gigi Mustață a lăudat Peluza Sud, după meciul CSA Steaua - Rapid. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CSA Steaua și Rapid s-au duelat în etapa a doua a grupelor Cupei României. Cele două echipe au remizat, în Ghencea, la un meci la care au asistat peste 13.000 de suporteri.

Gigi Mustață, laude pentru suporterii CSA Steaua

Ambele galerii au fost la înălțime în acest meci. Cei de la Peluza Sud au avut o coregrafie cu zeița Themis, care în mitologia greacă este zeița dreptății divine, făcând trimitere, cel mai probabil, la deciziile instanței în procesele dintre FCSB și CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Șeful de galerie al FCSB, Gigi Mustață, a lăudat prestația rivalilor de la Peluza Sud la meciul cu Rapid, spunând că este incontestabil faptul că aceștia sunt printre cele mai puternice peluze din România.

În același timp, Mustață spune că echipa armatei nu poate fi Steaua, deoarece la un asemenea meci ar fi trebuit să fie stadionul plin. El spune că stadionul se va umple duminică, pe Arena Națională, la meciul dintre FCSB și Rapid.

ADVERTISEMENT

Am văzut puțin din meci. O atmosferă frumoasă, nu putem să zicem acum că Peluza Sud este slabă, este una dintre cele mai puternice din România. Hai să nu fim ipocriți și să zicem că dacă au fost puțini… nu, Peluza Sud a fost mereu la înălțime, nu putem să negăm asta.

Dacă ei au ales drumul ăsta, să meargă la CSA, este strict problema loc, una e una, alta e alta. Puțini în peluză nu au fost, au fost în jur de 4000. Dacă e Steaua, trebuia să fie full stadionul, așa cum va fi duminică”, a spus Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Record de bilete vândute la FCSB – Rapid

Rapid joacă două derby-uri într-o săptămână, ambele în deplasare. După remiza din Ghencea, cu CSA Steaua, pentru Rapid urmează duelul cu FCSB, de pe Arena Națională, stadion ce se anunță plin.

Mustață a anunțat, la FANATIK SUPERLIGA, că s-au vândut peste 35.000 de bilete la acest meci. FCSB vrea să bată recordul de asistență de la FCSB – CFR, din playoff-ul sezonului trecut, când au fost, pe Arena Națională, 42.439 de suporteri.

ADVERTISEMENT

Noi, până ieri la ora 19, dar fără biletele lui Rapid, cele 2.600 de bilete ale lui Rapid, sunt 35.000 de bilete vândute. Jucăm cu casa închisă cu siguranță. Azi e vineri, mai este mâine, la mijloc, se dă drumul la case, plus ziua meciului. Faceți diferența, unde joacă Steaua?”, a mai spus Mustață.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt LIVE pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30, la cea mai tare emisiune din online, de sport: FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea se vede și în reluare, de la ora 17:00, în premieră pe Facebook și Youtube.

Gigi Mustață, laude pentru rivalii de la CSA Steaua

ADVERTISEMENT