Life

Gilda Manolescu s-a stins din viață în chinuri, la 34 de ani, după ce a fost răpită și abuzată. Povestea dramatică a actriței care a impresionat în filmul Maria, Mirabela

Gilda Manolescu s-a stins din viață în chinuri. Avea doar 34 de ani atunci când a murit. Actrița din filmul "Maria, Mirabela" a avut o poveste dramatică de viață.
10.09.2023 | 08:45
Gilda Manolescu sa stins din viata in chinuri la 34 de ani dupa ce a fost rapita si abuzata Povestea dramatica a actritei care a impresionat in filmul Maria Mirabela
Gilda Manolescu s-a stins din viață în chinuri. Avea doar 34 de ani Foto Captură tv
ADVERTISEMENT

Gilda Manolescu s-a stins din viață în chinuri, prea devreme. Aceasta a fost răpită și abuzată, iar într-un final și-a dat ultima suflare.

Gilda Manolescu s-a stins din viață în chinuri. Avea doar 34 de ani

Gilda Manolescu a fost o actriță cunoscută pentru rolul său din filmul “Maria, Mirabela” din 1981. Acest film, regizat de Ion Popescu-Gopo, este o poveste de basm și aventuri despre două surori, Maria și Mirabela.

ADVERTISEMENT

Ele călătoresc într-un tărâm magic și se confruntă cu numeroase personaje fantastice. Gilda Manolescu a interpretat rolul Mariei, una dintre protagoniste.

Din păcate, fetița care a bucurat milioane de români în acest film a ajuns să aibă un sfârșit tragic. A murit în chinuri la doar 34 de ani.

ADVERTISEMENT

Gilda Manolescu a plecat din țară cu mama ei și bunica, în anii 80, după ce mama ei s-a căsătorit cu un cetățean german. A renunțat la actorie și s-a apucat de balet.

Gilda Manolescu, răpită de pe stradă

Doar că problemele aveau să înceapă pentru ea încă din adolescență. Celebra actriță ar fi avut probleme cu consumul de droguri și ar fi ajuns să fie implicată într-un accident rutier după ce a luat aceste substanțe cu iubitul ei de la acea vreme.

ADVERTISEMENT

După accident, Gilda nu a mai putut să mai danseze și s-a afunat în depresie și droguri.

S-a mutat la Berlin ulterior, încercând să găsească un nou rost vieții. Doar că de acolo i-a pornit adevărata tragedie. Gilda Manolescu a fost răpită de pe stradă de un bărbat.

A fost ținută captivă trei zile de acel om, un fost pușcăriaș, care a violat-o timp de trei zile.

ADVERTISEMENT

„Ea a ieșit afară și s-a pornit spre casă. În preajma ei s-a oprit o mașină, din care a sărit un bărbat și a imobilizat-o cu un spray.

Timp de trei zile, acesta a violat-o. A fost oribil. Starea sănătății Gildei s-a înrăutățit. În cele din urmă, ea a murit în urma insuficienței renale”, a mai povestit mama actriței pentru presa internațională.

ADVERTISEMENT
Tags: