Life

Gina Bradea a oferit detalii despre starea ei de sănătate. Bucătăreasa a fost operată de curând: „Stați liniștiți”

Gina Bradea, deținătoarea canalului de YouTube Poftă bună, a publicat primele imagini cu ea după ce a fost operată. Cum se simte acum celebra bucătăreasă?
09.10.2022 | 14:37
Gina Bradea a oferit detalii despre starea ei de sanatate Bucatareasa a fost operata de curand Stati linistiti
Gina Bradea a spus cum se simte după operația chirurgicală. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Bradea, în vârstă de 55 ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate bucătărese din mediul online. Deținătoarea canalului de YouTube Poftă bună a suferit de curând o intervenție chirurgicală, iar acum le-a spus fanilor săi cum se simte.

Cum se simte Gina Bradea după ce a fost operată de urgență. Celebra bucătăreasă a oferit detalii despre starea ei de sănătate

Gina Bradea, în vârstă de 55 ani, este una dintre cele mai apreciate bucătărese de la noi din țară. Prin prisma blogului culinar și al canalului de YouTube numit Poftă Bună, femeia împărtășește cu urmăritorii diferite rețete de mâncare, pe care le explică pas cu pas.

ADVERTISEMENT

De curând, ea a trecut printr-o intervenție chirurgicală realizată la Institutul Oncologic din Cluj, după ce în urma unor analize a descoperit că are câteva probleme de sănătate.

Blogerița ar mai multe afecțiuni la ficat și hipertensiune arterială. De altfel, ea s-ar fi infectat și cu Covid-19 ceea ce ar fi putut duce la înrăutățirea stării sale.

ADVERTISEMENT

Totul pare să se îndrepte spre bine, însă. Gina Bradea a publicat pe contul său de Instagram un filmuleț în care le-a spus urmăritorilor săi cum se simte, dar și cum a decurs operația.

„Dragilor, sunt foarte bine. M-am externat, sunt pe drum spre Brașov. Plec acasă! Am avut câteva zile în care m-am simțit mai rău, am trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă”, a transmis Gina Bradea în social media.

ADVERTISEMENT

Ce spune Gina Bradea despre zvonurile conform cărora ar fi murit

De altfel, Gina Bradea le-a promis celor care o îndrăgesc că va reveni în curând cu rețete în mediul online. Cât despre zvonurile conform cărora ar fi decedat, bucătăreasa nu le-a dat foarte mare importanță și nu a permis ca ele să o întristeze.

„O să revin în zilele următoare, după ce ajung acasă și mă odihnesc. Și o să vă dau amănunte pentru absolut tot.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au circulat pe internet vești că am murit, stați liniștiți că drac mort nu există. Ia uitați ce bine arăt”, a precizat îndrăgita cântăreață.

Totodată, Gina Bradea le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje frumoase și persoanelor care s-au rugat pentru binele ei.

ADVERTISEMENT