Life

Gina Pistol atrage toate privirile. Cum a apărut vedeta într-un mall din Capitală

Gina Pistol este pe sticlă de foarte mulți ani, dovadă că este recunoscută întotdeauna pe stradă. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite nu trece neobservată.
14.08.2022 | 10:00
Gina Pistol atrage toate privirile Cum a aparut vedeta intrun mall din Capitala
Gina Pistol, în centrul atenției și pe stradă. Blondina nu trece neobservată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină atrage toate privirile, nu doar atunci când se află pe micile ecrane, ci și când este pe stradă. Cum a apărut vedeta de la Antena 1 într-un mall din Capitală, unde a mers să facă câteva mici cumpărături.

Gina Pistol, în centrul atenției și pe stradă. Blondina nu trece neobservată

Gina Pistol este recunoscută oriunde merge, lucru demonstrat de ultima sa apariție pe stradă. Moderatoarea atrage toate privirile de partea sa, deși se comportă ca o persoană normală în afara platourilor de filmare.

ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare TV a fost surprinsă recent pe străzile din București, prima sa oprire fiind la un mall. Potrivit spynews.ro, blondina și-a parcat autoturismul de lux foarte aproape de intrare, dar nu a găsit ușa.

Cu toate acestea vedeta nu s-a sfiit să vorbească cu muncitorii care se aflau în fața magazinului, care au îndrumat-o pe iubita lui Smiley. Gina Pistol este de o frumusețe răpitoare, lucru observat de bărbații cu care a schimbat câteva vorbe.

ADVERTISEMENT

Câteva minute mai târziu prezentatoarea emisiunii culinare Chefi la cuțite a revenit la mașina personală, dar nu înainte să întoarcă toate privirile asupra sa. Vedeta este în centrul atenției chiar dacă nu este aranjată ca la carte.

Gina Pistol are un program foarte încărcat

Gina Pistol a revenit de câteva luni pe platourile de filmare și va modera sezonul 10 de la Chefi la cuțite și are un program extrem de încărcat. Blondina a dezvăluit cum decurge o zi de când o are pe fiica sa, Josephine Ana.

ADVERTISEMENT

„Ce puteam eu să fac înainte să plec spre platou? Să mai bag o mașină la spălat! De când am început filmările, am un program foarte încărcat și abia mai reușesc să fac prin casă una, alta.

Și, în fiecare dimineață, înainte să plec spre platou, ori bag la spălat ori mai fac una, alta prin casă. Azi m-am pus să spăl hăinuțele Josephinei”, a declarat vedeta de la Antena 1 pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT